REZONABIL
Sus la Fundățica
Dragi prieteni, porniți la drum spre Fundățica cu o mașină solidă, cu suspensii bune. În special ultimii 2 km de drum semi asfaltat, precum și ultimii 400 de metri de uliță, cu pământ și gropi, pe unde nu pot trece 2 mașini una pe lângă alta, vă solicită răbdarea.
Euro Park se află la capăt de drum, aproape de brazi semeți și păduri, acolo unde aerul este atât de curat și liniștea atât de deplină. Este un complex cu 6 clădiri în care se afla camerele de cazare, clădiri ce poartă indicativul C., spații de relaxare, leagăne, flori și loc pentru foc de tabără pe o pășune alăturată.
La cazare ne-a întâmpinat un chelner amabil din restaurant, care ne-a și încasat sejurul și ne-a dat cheia camerei din C2. Wifi-ul în cameră funcționează bine.
Camera tripla, era spațioasă, am avut balcon, tv, mini frigider, noptiere, și dulap mare. Exista și un fotoliu confortabil alături de patul de o persoană.
Pe balcon nu există măsuță ci doar două scaune. De asemenea în cameră nu era aer condiționat. Nu mi-a plăcut faptul că ușa de termopan nu se închidea 100% ermetic, avea un mic defect rar întâlnit la acest tip de ușa.
Am apreciat mult faptul că în cameră a fost permanent cald. Caloriferul a fost fierbinte tot timpul, zi și noapte.
Baia era dotată cu dozator de săpun lichid, prins în perete cu un dublu adeziv, dozator care s-a și dezlipit în prima noapte. Dușul era încăpător, aveți bideu, prosoape albe și foen.
A doua zi a fost ridicat gunoiul.
Complexul are un teren de fotbal și unul de tenis, precum și o piscină interioară. Ciudat este că paletele de tenis sunt închiriate cu 20 lei pe oră, în loc să fie la dispoziția turiștilor. Și jocul de biliard era tot de închiriat cu ora, ceva mai scump.
Turiștii au la dispoziție o terasă exterioară cu mese de lemn și scaune. Poate că lemnul acestora ar trebui însă recondiționat.
Restaurantul este frumos, cu decorațiuni tradiționale și personal foarte amabil. Ce nu mi-a plăcut, meniul nu foarte diversificat și prețurile mari. Nu ai unde sa iei masa în apropiere așa că acesta este singura soluție. Pentru trei nopți este însă suficient.
În prețul cazării am avut și mic dejun inclus, servit între 8 și 10 dimineața. S-au servit produse clasice proaspete, dar și salate de icre și vinete, iaurturi și sana, ouă, cereale însă puține fructe, de obicei, mere. Diverse tipuri de cafea se serveau din două dozatoare mari precum și sucuri.
Există și un bar frumos unde puteți comanda băuturi diverse.
Dacă vă place să petreceți o mini vacanță intr-un loc izolat, rupt de lume în care să-ți să-ți încarci bateriile alături de familie, atunci Euro park poate fi o opțiune.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de laura mihaela in 06.04.26 17:37:30
- A fost prima sa vizită/vacanță în FUNDATA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laura mihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2023 De evitat Complexul Turistic Euro Park — scris în 06.03.23 de Rita.M din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2023 Da — scris în 13.02.23 de ux128432 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2023 Weekend de vis — scris în 01.02.23 de ux128347 din BUZAU - RECOMANDĂ
- Oct.2022 Locatie de evitat, personal arogant, violent verbal, agresiv, non empatic — scris în 24.10.22 de ux127530 din ILFOV
- Oct.2021 Un sejur la sfarsit de saptamna intr-o locatie de vis. — scris în 04.10.21 de ux122690 din BUCURESTI
- Oct.2021 Sejur de suflet — scris în 04.10.21 de ux122688 din OTOPENI - RECOMANDĂ
- May.2021 Vacanta superba, anulata de patron — scris în 31.05.21 de alana2002ro din BUCURESTI - nu recomandă

Rog așteptați...