Am fost foarte multumiti... INCA de la rezervare cu 4 zile inainte. ne au asigurat de tot ceea ce dorim...
cazare 2 persoane cu 1 pat alaturat cu 3 micuri dejun si ne au primit si cu 2 catei de talie mare...
CAMERA PERFECTA »» CURATA
»»»»» de cat am stat in piscina CREDETINE... nu am facut dus, TOTUL FOARTE CURAT...
mic dejun... MAI MULT DECAT SATIOS
»»»»»» TOTUL A FOST PERFECT. servire ireprosabila...
NORMAL PENTRU OAMENII DE BANI GATA CARE... daca nu le intra pisica in cotet la comanda... NU LE CONVINE NIMIC... mai traiti si voi in rulote... NU NUMAI IN VILE FURATE... voi CEI CARE COMENTATI A PROST«««
Trimis de Mihail Dobre in 29.06.19 13:56:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mihail Dobre); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mihail Dobre: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
- Aug.2021 M-a simtit extraordinar ca turist in Romania la Baia Rosie — scris în 28.08.21 de Popovici Dan din IAșI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O mare teapa - De evitat — scris în 03.09.19 de valentyn din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2019 Odihna si relaxare totala — scris în 13.08.19 de Popovici Dan din IAșI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamăgit — scris în 07.07.19 de goguipse din ILFOV - nu recomandă
- Aug.2018 Conditii mizere pentru preturi exorbitante — scris în 23.08.18 de Bucuresti12 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2018 Cazare la Hotel Baia Rosie — scris în 20.08.18 de Ionel7 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Foarte dezagreabil — scris în 01.08.16 de crini din NăVODARI [CT] - nu recomandă