Pe scurt o sa va prezint avantajele si dezavantajele unui Paste petrecut la acest complex in 2012
AVANTAJE: - camere suficient de spatioase
- foarte cald in camera
- prosoape schimbate pe fiecare zi si gunoiul luat
DEZAVANTAJE - UN MARE MINUS L AU AVUT IN PRIVINTA MANCARII
- micul dejun in regula
-pranzul maramuresean mentionat in oferta nu o fost in nici un caz maramuresean ca si cina de altfel (asta dak nu cumva piept de pui cu ananas este un fel de mancare maramuresean, un fel de mancare pe care nici macar n am cerut sa mi l prepare pt ca eram deja satula de platourile reci servite anterior pe care se gaseau (un platou / 2 persoane): 2 frigaruie de pui, o bucata carne miel, niste verdeata, sarmale numai cu orez, niste carnat dar nu cumva sa va ganditi ca era facut in casa mai degreaba din cel ramas de la micul dejun si chiar nu mi mai aduc aminte ce pt ca in cele 3 zile petrecute acolo am mancat mai mult dimineata stiind ca seara la cina m ar fi astepta garnitura de la punga si friptura .
- desi in oferta era mentionat meniu de post pt ce i care tineau, sotul meu trebuia sa le reaminteasca la fiecare fel de mancare ca tine post fiind chiar singurul care tinea post dintre cei cazati. (ce i drept era greu de tinut minte)
-suc nu am vazut decat in prima seara in rest apa si in ziua de pasti am mai vazut suc inclusiv bauturi (vin alb, rosu si horinca)
- farfuriile erau foarte repede luate de pe masa
- o singura masa de biliard si una de tenis de masa in intregul complex
- sa nu va asteptati sa vi se aduca fileul de la terenul de tenis pt ca s ar putea sa treaca o zi intreaga si tot sa nu l vedeti
Trimis de mechenici in 17.04.12 12:01:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ȘUIOR/MOGOȘA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mechenici); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.67675100 N, 23.78288700 E - neconfirmate încă
- Apr.2017 Un paste reusit in Maramures — scris în 23.04.17 de morosan marian din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Mar.2012 Foarte frumoasa zona Suior — scris în 21.03.12 de kida din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2010 De 3 stele — scris în 21.06.10 de onuta* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2010 Felicitari managerului — scris în 16.03.10 de crosbyx* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Feb.2010 Iarna la schi, vara la Cota 1000 — scris în 23.04.10 de deliutza27 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2008 Se poate si la noi — scris în 12.05.10 de cornel_eco* din OVIDIU-CONSTANTA - RECOMANDĂ