DEZASTRU
Nu recomand din nici un punct de vedere. Nu va lăsați înșelați de aparente, sunt locuri mult mai faine decât aceasta cârciuma cu personal transpirat și arogant.
despre SERVICII
Mâncarea groaznica și ospătarii obosiți și transpirați întârzie și pana la 45 de min pentru o comanda de cartofi prajiti.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Mini frigider care nu funcționează, paturi cu șuruburi slăbite sau lipsa care sunt gata sa cada în orice clipa, baie cu probleme de scurgere. Pe scurt un dezastru.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
În cele 3 zile în care am fost cazați și am mâncat la restaurantul lor în 5 din 7 ocazii mâncarea a fost nefăcuta, fără gust sau chiar stricata. Chiflele lor erau atât de tari încât puteai sa omori un om cu ele la nevoie. O experienta sub orice critica din toate punctele de vedere.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Aglomerata
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Dacă știi sa te distrezi și sa te relaxezi poți sa o faci oriunde
Trimis de ux121767 in 10.08.21 13:28:19
- A fost prima sa vizită/vacanță în COSTINEȘTI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux121767); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux121767: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 104588&hid=3239.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux121767 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2024 Sejur minunat la Complex Poenita — scris în 30.06.24 de ux134600 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super vacanță — scris în 24.07.23 de ux129939 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Serviciile de curățenie un dezastru după ce te-ai cazat — scris în 23.07.23 de Gina 74 din IAşI - nu recomandă
- Jul.2019 Impresii Complex Poienita - Costinesti — scris în 02.08.19 de OanaDinca din SLATINA - nu recomandă
- Jul.2016 Ne-a placut mult! — scris în 23.07.16 de ZuziBh din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Cazare Hotel Poienita Costinesti - 3 stele — scris în 15.08.15 de Atena2008 din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2012 Sfarsit de saptamana la Costinesti — scris în 03.07.12 de anamrobert din PRAHOVA - RECOMANDĂ