Am fost cred, pt. a 4 oara in acest loc.
Am fost placut impresionati de fiecare data de schimbarile in bine facute, atat la cazare cat si la masa si plaja.
Administratorul merita felicitarile noastre in conditiile in care in jurul acestei pensiuni, tot ce depinde de administratia locala - salubrizare. igienizare, vegetatie, insecte, etc. a ajuns la limita de jos.
Nu s-a plantat o floare iar florile care indraznesc sa mai rasara sunt inghitite de iarba si balarii. Nu exista un cos de gunoi din Venus pana in Mangalia in consecinta mizeria e la ea acasa.
Am ramas cu un gust amar si oricat am fi dorit sa investim bruma noastra de bani de vacanta in litoralul romanesc, gata!
De data asta chiar ne-a ajuns!
Vom reveni cu drag in aceasta locatie, pe care o recomand, când ne vom simti la fel de bine si in afara ei...
Trimis de felizor in 25.08.18 08:56:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (felizor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.84209000 N, 28.59148200 E - CONFIRMATE
@felizor: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- completările pot detalia condițiile de cazare întâlnite; gradul de mulțumire referitor la servicii, amabilitatea personalului; detalii referitoare la masă (dacă e cazul); cadrul natural; posibilități de acces în zonă șamd.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
- Jul.2020 Nu vom mai reveni in acest loc — scris în 14.04.22 de ux124221 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Locatie super — scris în 05.11.18 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Romania mereu surprinzatoare. Speranta nu moare niciodata — scris în 17.07.18 de adynutza26 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ