In drum spre Viena, ne-am cazat la Paprika M1 Hotel situat in complexul Paprika Csarda. Aici sunt doua hoteluri: Paprika Csarda si Paprika M1 Hotel (dat in folosinta in mai 2012). Am ales acest hotel fiindca e aproape de granita cu Austria si este nou construit. In curtea complexului este o parcare bine organizata, gratis.
Ne-am luat in primire camera la ora 13 am primit o cartela de acces in camera si 1 tichet/pers pentru mic dejun. Am platit 20 Euro ca garantie pentru telecomanda si cand am plecat ne-au returnat garantia. Asta pentru ca au fost semnalate furturi.
Am fost cazati intr-o camera tripla (miniapartament) la et 2, si am platit 60 E cu mic dejun inclus. Camera e draguta, curata si primitoare. Din pacate apa calda era numai dupa ora 21.
Nu se auzea zgomotul de pe autostrada si avea are conditionat.
Restaurantul hotelului se afla intr-o alta cladire si este prevazut cu o terasa mare si interior rustic cu specific unguresc. Mancarea e super meniul este trecut si in limba romana. Chelnerii vorbesc germana, maghiara mai putin engleza.
Am servit 1 supa, galuste cu paprikas de vitel, file de peste cu legume sotate si un meniu pentru copil +sucuri, apa. Am platit 8500 Ft. Se poate achita si in Euro.
Pentru servirea micului dejun s-a stat la coada, dar a mers repede. Acesta consta in autoservire cu mancare pentru toate gusturile obiceiurile. Bagi la ghiozdan cat incape!
Am uitat sa specific ca pe la ora pranzului cand am ajuns noi nu era aproape nimeni in parcare, dar la ora 21 nu mai gaseai loc (a fost si sfarsit de saptamana). Si ce sa vezi masini din Romania in proportie de 50%.
Cateva recomandari:
-Daca vreti sa va cazati acolo la sfarsit de saptamana sau de sarbatori faceti rezervarea pe situl hotelului: paprikacsarda. hu. Nu trebuie avans, plata se face cash sau cu card in euro.
-Ar fi bine sa ajungeti inainte de ora 21 sa nu aveti surpriza sa nu gasiti loc
-Neaparat serviti gulyas, foarte bun specific unguresc
-cazati-va la Paprika M1 Hotel fiindca e nou si modern. Atentie cand faceti rezervarea pe site intrati pe Paprika M1 Hotel nu pe Paprika csarda! Confirmarea este foasrte rapida pe mail.
Pe mine m-a ajutat faorte mult comunitatea am fost acolo, fiindca am citit impresiile despre acest loc si am putut sa-mi fac o imagine clara depre unde vreau sa ma cazez.
Am plecat dimineata spre Viena unde am gasit un loc de parcare super, in centru multumita CMR Parcare in Viena, pe care l-am solicitat in urma cu 2 saptamani.
Concediu placut tuturor!
Trimis de alina7laca in 15.07.13 15:57:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alina7laca); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.92015700 N, 17.11885400 E - CONFIRMATE
Scuze pentru greseli de scriere. Graba ce sa-i faci!
@alina7laca - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Nov.2021 Paprika Csarda Hegyeshalom — scris în 01.07.22 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- May.2019 Paprika Panzio, Pensiunea din Complexul Paprika Csarda, Ungaria, o cazare bună — scris în 06.06.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Pentru tranzit sau/și pentru gulaș, Paprika Csárda este o opțiune foarte bună — scris în 29.11.18 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Cazare la granita cu Austria — scris în 21.09.15 de Nikita din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- May.2015 Excelent hotel de tranzit — scris în 29.09.15 de Lavy din ROMAN - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Oricand aveti drum M1 nu RATATI!!! — scris în 15.09.12 de dcuanita din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2012 OK pentru tranzit — scris în 24.07.12 de prajiturica* din BUCURESTI - RECOMANDĂ