Un hotel care nu merită nici măcar o stea
Un hotel care nu merita 3 stele, nici măcar o stea.
Băile jegoase.
Personal foarte acid. Dacă faci reclamație angajații își întorc ochii peste cap.
Prosoapele nu se schimba, se pun la uscat pe balcon, și le impatureaza și le pun la loc. Piscina deplorabila, gresie sparta în piscina, pe lângă piscina la fel sparte.
La plaja privata trebuie sa plătești 7 lei sezlongul pe zi.
Mâncare asa și asa.
Bateria la baie defecta, am spus acest lucru, dar s-a șters pe jos și gata. La fel și toaleta curgea. Nimic nu se face.
Când vine ora de masa trebuie sa stam la cerșetorii la poarta sa se deschidă.
Nu le place să le faci reclamație, pentru ei nu exista sa nu fie perfect. Dacă am comentat despre plata șezlongurilor mi s-a spus ca pot sta la piscina ca sunt gratuite. Eu am mers la mare pt mare, nu pt piscina. Am făcut reclamație pt curățenie. Au trimis sa facă curățenie la ora 15.30, când lumea se odihnea. Copiii dormeau. Evident ca nu le-am lăsat, și au început sa blasteme și sa vb urat.
Pozele cu camerele nu sunt reale. Sunt camere extrem de mici.
Mâncarea este aceeași în fiecare zi. Ciorba clocotita și acra, iar felul 2 rece.
Balamalele la dulap stricate.
Muzica pe terasa foarte tare, ai impresia ca vor sa te trimita sa nu mai stai acolo. Pe terasa scaunele sunt pline de mizerie de mâncare, mesele nu au stabilitate, vesela murdara.
În restaurant fff cald, simți ca te sufoci. Fructe au fost în fiecare zi la prânz prune și nectarine, seara doar pepene verde și ceva prăjitură făcută din blat cumpărat sau foietaj cumpărat. Nu au avut miere nici într-o zi, cacao, sa se mai diversifice puțin. Aceleași cereale, aceleași ochiuri, omletă, crenvurști, cârnați prăjiți, mezeluri și brânzeturi care nu sunt ținute la rece. Toată mâncarea înoată în ulei. Paste cu litri de ulei peste ele, cartofii la fel, plini de ulei, ca ți se face rău pe loc de la atâta ulei. Peste mămăligă ulei, la fel peste piureul de cartofi.
Nu recomand sub nici o formă.
Trimis de laurabiga in 04.08.18 07:23:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Jupiter Hotel Tismana, Băile Felix Aqua President, Mamaia Nord apartament de închiriat, Venus, Mangalia, în zona Cluj Napoca la pensiuni
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laurabiga); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
Locatie si servicii extraordinare
Am petrecut un sejur extraordinar la Complex Mediteranean in Mamaia
Locatia este excelenta cu acces direct la plaja dotata cu tot ce este necesar
Gazdele sunt foarte amabile si se straduie sa asigure servicii complete si de calitate
Este curat cochet si poti beneficia de doua piscine club de joca pt copii restaurant bar terenuri de sport biciclete programe artistice.
Practic nu trebuie sa parasesti locatia pentru a beneficia de toate elementele unei vacante reusite
Intrega locatie este climatizata si curatenia este desavarsita
Vom revenii anul viitor
====
Notă (by webm): textul de mai sus a fost trimis spre publicare ca articol; având în vedere prevederile punctului 9b, secţ. B, Capitolul 1 ("impresii neacceptate ca review") — text fără poze, încărcat de un utilizator nou-înscris, care nu a dat niciun răspuns solicitărilor — a fost publicat aici, ca ecou.
@Dan Teo: te rog frumos sa nu scri răspuns la postarea mea. Fă-ți o postare nouă.
Mulțumesc frumos
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE