Early booking - raport calitate pret ok
Buna seara,
Pot doar sa va impartasesc cateva impresii din sezoul 2014- iunie- Mamaia, hotel Mercur Minerva.
Daca e sa fac o caracterizare a sejurului din vara aceasta pot sa spun ca raportul pret calitate a fost ok; noi am optat (2 adulti+1 copil) pentru finalul lunii iunie. Am achitat biletul la finalul lunii martie si am platit 2300 lei pentru toti cu regim AI.
Mancarea a fost diversificata si foarte buna
. Copii aveau loc de joaca special amenajat.
pe plaja aaveam 2 sezlonguri si bauturi la discretie (inclusiv la piscina).
Au exista 2 minusuri majore: curatenia din camere care se facea foarte superficial si atitudinea turistilor.
La capitalul curatenie se putea insista cu aspiratorul dupa draperii, perdele, sub pat... oricum fiind vorba de 7 zile am putut trece cu vederea... asta bineinteles tinand cont de raportul pret - calitate --- nu pot sa am pretentii mai mari la trei stele presupun...
Problema mai mare au reprezentat-o turistii, care presupun ca au uitat ca sunt in concediu si erau intr-o stare de "alerta" (ca sa fiu diplomata) continua... in fiecare zii auzeai pe cineva certandu-se la receptie...
Concluzie : e frumos la Mamaia dar cred ca noi cu atitudinea noastra ne stricam reputatia...
Trimis de cristina daria in 12.10.14 19:27:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina daria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
Buna, si noi dorim sa mergem din 15 iunie, ne poti spune daca apa a fost calda
@ciovicac99: Noi am fost la sfarsitul lunii iunie. Apa nu a fost foarte caldă dar ne jucam~ 20-30 min in fiecare repriză de baie. In alti ani in aceeasi perioada apa a fost mai calda... depinde si de noroc...
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE