Un sejur oribil All Inclusive premium Made in Romania
Din prima zii dezastru - am primit camera la hotel minerva; mizerie, tv defect avea pixeli arsi si se vedea cu purici cam 50 %, usa la baie nu se închidea, dotari de 2 stele. am cerut alta camera. aceasta mai bine, dar se auzea toata noaptea traficul rutier de pe bulevard, cu toate ca am cerut camera sa fie liniste sa pot dormi linistit.
a doua zii am cerut sa mi se schimbe camera si mam mutat în hotel mercur cu vedere spre mare. a fost ok.
nu era deajuns ce am patit; cand am ajuns la restaurant a fost cea mai oribila experienta. lumea se bateau pe mâncare. sa luam si noi, nu mai era nimic din preparatele de carne. a trebuit sa vanez cand vine cu mancare ca sa prind si eu ceva. nu nea scos din cartofi, paste, macrou, hamsii, salate, tot ce este ieftin pe piata.
plaja ok.
bauturi calitate proasta: bere lungită, întrun cuvant condiții de 2 stele.
daca acceptati condițiile acestea ducetiva eu nu mai ma duc în veci la acest complex.
Trimis de georgefaby in 16.07.14 09:52:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel vera eforie nord
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgefaby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
Din pacate aceasta este realitatea, nu in toate cazurile dar ceea ce spuneti reflecta realitatea!
Din ce vad eu a costat suficient si conditiile de tratare vad ca lasa mult de dorit!
Deceptie totala, dar din pacate cam asta este romanul (nu toti, dar f multi) !
Concedii placute in continuare si lipsite de nervi!
@melena: ce ma deranjat foarte tare ca nu are reacție lumea si accepta condițile care sant platite din bani noştri munciți si nu avem parte de sejururi perfecte să de aia plecam de acasă...
@melena: a facut reclamație telefonica la opc constanța si nuci acum nu am primit raspuns... o să sun din nou cu toate ca nu cred că o sa rezolv ceva sigur sânt mâna în mâna...
@georgefaby: ati mai fost si prin alte parti, unde sa fiti multumiti de raportul calitate / pret?
observ un lucru general... toti nemultumitii, 99 % nu au mai postat nimic despre alte locuri... mi se pare un pic ciudat... sau poate is eu ciudat...
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE