In primul rand vreau sa mentionez ca niciodata nu am mai postat vre-un comentariu (fie el pozitiv sau negativ) despre vreo locatie vizitata de mine dar ce am patit acum, cred ca merita spus.
In acest weekend m-am intors dintr-un sejur de 5 nopti petrecut in aceasta locatie care se vrea a fi un family club si am fost foarte dezamagit. Am un baietel de aproape un an pe care l-am adus de acolo cu febra si diaree excesiva. In drumul nostru spre casa, Mamaia - Cluj, a trebuit sa ne oprim de urgenta la spital in Bucuresti unde ni s-a spus ca baietelul nostru a luat bacteria E. Coli. Mentionez ca regimul a fost all inclusive. Este trist ca personalul (ma refer la bucatari/bucatarese si chelneri/ospatari) este sub orice critica: si ca din cauza lor am ajuns in aceasta situatie.
In camere curatenia se facea superficial, trebuia sa te rogi de ei sa schimbe lenjeria de pat si prosoapele la baie, fara sa aspire sau sa mature intindeau mizeria pe jos cu mopul, etc. Plin de paianjeni si alte insecte.
Singurul lucru pozitiv: receptioneri amabili.
In concluzie: oameni buni, nu mergeti acolo - parerea mea sincera de parinte care sufera atunci cand ii este bolnav copilul.
Trimis de oli.t in 16.06.13 15:18:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oli.t); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
@oli.t: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
mie mi se pare aiurea...
si eu am avut probleme cu copii la mare, cand erau mici, dar nu am facut cca 200km sa ajung la primul spital, are si Constanta spitale pentru copii si chiar foarte bune.
p.s.1
Sincer sunt curios ce puteai sa ii dai de mancare copilului tau, citez ''de aproape un an''? La varsta aia sigur nu mananca mic dejunul din preparatele unui hotel...
p.s. 2
si de la Bucuresti la Cluj cum ati ajuns ? cu SMURD-ul ? sau ati rezervat camere la un hotel in Bucuresti - poate ne spui cum a fost mic-dejunul- , ca la diagnosticul pus sigur nu ati fi fost doar in tranzit in acel spital din Bucuresti.
@Nasshu: prietene, multumesc pentru comentariu.
Am facut 200 km pana la spital pentru ca mi-am dat seama de problema dupa ce am urcat pe autostrada, la cativa km. N-am avut o placere ascunsa sa stiu ca baiatul meu sufera de ceva iar eu sa circul aiurea. Nu am zis ca in Constanta nu sunt spitale.
”"Bag seama ca te-ai distrat 70% si serviciile au fost 60%. !! , o fi fost de vina plaja si marea cu 50%."
- afirmatia asta nu o inteleg...
Ps1 am fost la all inclusive iar copilul meu de aproape un an mananca orez, carne de pui, legume fierte, etc. Sunt niste informatii de baza.
Ps2 de la Bucuresti la Cluj am ajuns cu masina si cu multe medicamente, nu cu SMURD-ul cum ai fi vrut tu.
In concluzie: eu am relatat ce s-a intamplat si nu doresc nimanui sa pateasca acelasi lucru. Comentariul meu poate fi luat in seama sau nu. Un lucru e clar, eu NU mai calc acolo.
Seara buna!
Imi pare foarte rau pentru imbolnavirea copilului dumneavoastra. Ma gandesc ca totusi daca bacteria ati luat-o din mancare se imbolnaveau si alti copii. Anul trecut am fost si noi la acest hotel si tocmai ca a fost mancarea foarte buna am hotarat sa revenim la el.
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE