Alegeti alt hotel, aici nu merita sa va pierdeti nervii, concediul, banii
Nu stiu ce ne-a dezamagit mai tare. Am gresit alegand acest hotel. Se vede clar preocuparea managementului pentru maximizarea profitului.
Camera este doar partial renovata, patul incomod, am spus la inceputul sejurului ca televizorul este stricat, dar probabil ca asa trebuia sa fie, pt ca nu s-a reparat singur.
Restul devine si mai interesant. Asa cum au scris si altii, sezlongurile sunt insuficiente pt ca baietii le inchiriaza pe sub mana sau romanii ocupa 7 in loc de 2.
Daca mancarea este bufet, nu inseamna ca ai all inclusive. In mancare nu am gasit decat un vierme si o musca, dar asa suntem noi mai norocosi. All inclusive din ce am vazut si noi pe afara inseamna sa nu mori de sete in afara orelor de masa, adica sa ceri o bere si un suc la 21:10 si sa ti se spuna ca s-a terminat all inclusive m-a facut sa scriu acest review. Nu ni s-a mai intamplat nicaieri afara.
Ne-au mai deranjat lucruri marunte, cum ar fi faptul ca ditamai hotelul are doar un foehn. E clar ca managementul este foarte preocupat. Chiar foarte foarte, avand in vedere faptul ca ziua de cazare incepe la ora 18 si se termina la 12.
Am plecat cu singura multumire ca nu am facut toxinfectie alimentara si ca era foarte curat.
Ne pare rau pentru acest hotel, dar nu il vom mai revedea. In toate hotelurile de afara in care am fost dorim sa ne reintoarcem. Aici nu. Este optiunea noastra pe banii nostrii.
Trimis de theio1 in 17.08.12 22:12:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Peste tot in Tara, doar suntem romani.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (theio1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE