Am fost in perioada 22 iulie -29 iulie la complex mercur si pot spune ca a fost un concediu destul de frumos avand in vedere ca copii s-au simtit foarte bine, mancarea a fost ok cam condimentata pentru copilasi, dar pentru adulti era mancare super suficienta si tipic romaneasca, ceea ce noua ne-a placut. PLUSURI
- locul de joaca interior - era super frumos, personalul amabil, suc santal pentru copilasi dulciuri, napolitane, jucarii frumoase totii copii erau super incantati
- mancarea destula si diversificata, prajiturii vreo 4 feluri fursecuri fff bune dar nu prea apucai ca turistii se inghesuiau sa ia cat mai multe
- personalul te facea sa te simti ca acasa fff amabili
- curatenia se facea zilnic, lenjeria se schimba la 3 zile
- situarea hotelului fff aproape de plaja, departe de agitatia din satul de vacanta
MINUSURI
- cozile infernale la sucuri, bere etc
- camera mica
- curentul se lua din 5 in 5 min
- piscina care de fapt nu aveai voie sa stai decat la cea mica, care era si murdara
- sezlonguri erau pe apucate
Una peste alta a fost acceptabil, mai erau pretentii de exemplu o doamna era fff suparata ca nu este servita la masa, altii ca nu au nu stiu ce la masa gratare etc eu zic ca erau carcotasi se vedea ca tot personalul vrea sa faca orice posibil sa ne simtim bn.
Noi sincer am reveni si la anul a fost destul de bn,totusi sunt 3 stele nu a pretis nimeni ca ar avea mai mult de atat
In legatura cu cazarea noi am ajuns la 10 dimineata si pentru ca eram cu copii dupa noi am dat la receptie 50 de lei si ne-au cazat imediat
Trimis de rizea53 in 07.08.12 14:06:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rizea53); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
@rizea53: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
ca o curiozitate, care a fost pretul pe noaptea de cazare, la o camera dubla?
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE