Despre hotel... e ok: 3* curat, mancarea buna si la discretie. Personalul dragut, dar cea mai amabila persoana pe care am vazut-o acolo a fost doamna de la restaurant, bucatareasa sefa, care era tot timpul cu zambetul pe buze, o vorba sau o recomandare pentru fiecare. Camerele nou renovate, parc de distractii pentru copii, restaurant mare cu terasa (ar mai putea scoate mese afara ca e loc destul). Se vede ca se incearca... dar nu reusesc sa faca chiar totul bine. In general e bine, raportul pret calitate nu e chiar corect dar cred ca trebuie sa isi scoata si patronii parleala. Pentru noi all inclusive inseamna farfurii pline cu varf, chiar daca nu poti manca atata, bautura pe masa mai multa decat poti duce...
Neplaceri:
- cazarea se face greu, am ajuns acolo la ora 13 si ne-au cazat la ora 17.30 desi au spus ca intram in camere in ordinea sosirii am vazut familii care au venit mai tarziu si au fost cazati inaintea noastra. Clasic romanesc. Si daca nu mergeam sa sesizez, nu stiu cand ne-ar fi sunat pentru intrarea in camera.
- pe plaja ar trebui sa ti se ofere 2 sezlonguri si o umbrela pe camera. Din pacate nu au suficiente sezlonguri pentru cate persoane au cazate iar umbrele... sa nu mai vorbim. Ca sa ai loc la umbra trebuie sa te trezesti pe la 4 - 5 dimineata, mergi pe plaja ocupi locul cu un prosop si te intorci in camera.
- barul de pe plaja e deservit de 2 baieti amabili dar din pacate nu fac fata. E un singur dozator de bere si unul de suc. Se formeaza o coada mare in plin soare, servirea merge greu... toata lumea ar bea ceva rece iar cand ajungi sa fi servit... in loc de o bere ceri doua: una o bei pe loc sa stingi setea ce ai acumulat-o la coada, una o duci la sezlong pentru a o bea relaxat (daca reusesti sa te relaxezi dupa jumatatea de ora petrecuta la coada. Aici mai au de muncit patronii. Un all inclusive plin de cozi. Ce sa mai vorbesc de coada formata de copii la inghetata!!! Si acolo e necesar sa fie suplimentat personalul.
- aceeasi coada se formeaza si la restaurant :( in timpul servirii mesei.
- formatia de la restaurant are fix acelasi repertoriu. Daca ai ascultat-o o seara stii ce se va canta pentru restul sejurului
Dar sa speram ca pentru anul viitor ori poate chiar pentru restul sezonului vor tine cont de sesizari si se vor perfecta. Concediu placut tuturor!
Trimis de ioana_h* in 09.07.12 08:48:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioana_h*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE