Am fost pentru 2 nopti la acest hotel in urma unui feedback peste medie.
Ca puncte tari hotelul este bine pozitionat fata de plaja, are o gradina rezonabila oarecum amenajata, micul dejun foarte consistent si cam atat.
Ca puncte slabe zgomotul excesiv de la clubul aflat langa hotel (pentru o familie cu copil este dificil), camera relativ mica avand o baie de cel mult 2 stele, personalul de la receptie total nepregatit (a trebuit sa ajung la directoarea hotelului pentru a-mi schimba camera din Minerva in Mercur), parcare neincapatoare, terenuri de sport neamenajate, sezlong gratuit doar pentru all inclusive pe plaja si la piscina privata.
Ce vreau sa spun ca reclama este cu muuult peste realitate. Daca totusi doriti sa mergeti la acest hotel optati pentru Mercur cu vedere spre mare.
Trimis de tobilica in 25.06.12 18:01:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel Dana in Venus
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tobilica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
Din cate stiu, reclamele pentru acest hotel sunt destinate pentru cei care aleg sistemul all inclusive, cu multiple facilitati pentru familiile cu copii.
Cat ati platit pentru cele doua nopti de cazare si care ar fi fost diferenta daca ati fi optat pentru a. i?
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE