![](/images/printer_off_32.png)
Desi nu cred ca sunt o persoana foarte pretentioasa, din punct de vedere strict al cazarii m-am simtit dezamagit.
Inca de la intrare am fost intampiati de fata plictisita a receptionerului, care ne-a spus ca nu ne putem caza decat dupa-amiaza (este adevarat ca am fost informati de faptul ca intrarea se face la ora 18:00-aviz amatorilor) - dar cu o mica "atentie" s-a rezolvat mai repede.
Camera - extrem de mica pentru un hotel de 3 stele, cu un persistent miros de mucegai, fara mobilier (doar 2 polite pe post de dulap si o etajera cu oglinda).
Baia, dupa cum a mai fost prezentata in review-urile anterioare, fara cada, cu igrasie si suport de sapun ruginit, cu usa vopsita si cojita.
Balconul la fel, foarte mic, plin de panze de paianjeni la colturi.
Curatenia - consta in curatatul pe jos zilnic si ridicatul gunoiului- nu au fost scimbate nici lenjerie si nici prosoape in tot sejurul.
Masa-specific ca am avut numai mic dejun - fara varietate, produsele de calitate indoielnica (cel putin mezelurile...). Vesela nu foarte bine curatata si paharele ciobite + zilnic insuficiente. Sincer, nu am avut curajul sa iau si celelalte mese la ei.
Piscina - acces gratuit, insa sezlongurile se platesc.
Sa punctam si cateva lucruri bune.
Hotelul este situat intr-o zona linistita, cu verdeata, cu balansoare, leagane pentru copii, terenuri de tenis, fotbal, volei, baschet.
Plaja din fata hotelului larga, nu foarte curata, dar - foarte important - libera.
Trimis de cryangel in 14.08.11 23:24:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cryangel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.25024100 N, 28.62086500 E - CONFIRMATE
- Aug.2024 Un sejur inceput rau terminat cu bine! — scris în 21.08.24 de cris247 din HAţEG [HD] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Recomand cu incredere — scris în 10.08.24 de ux135284* din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Se poate mai bine! — scris în 08.07.23 de ux129643 din RO - nu recomandă
- Sep.2022 Perfect raportul pret/calitate — scris în 26.09.22 de cica_io din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Complex Mediteranean o locatie aproape „penala” — scris în 27.08.22 de Uivlis din ONEşTI [BC] - nu recomandă
- Jul.2022 Ocoliți complex mediteranean mamaia — scris în 18.07.22 de dana0167 din ILFOV
- Jun.2022 Execrabil — scris în 22.06.22 de superdepor din TâRGOVIșTE