DEZASTRU
Am găsit această locație pe Internet, unde pozele diferă semnificativ de realitate. Complexul este unul mare, de jur împrejur este verdeață, există un teren mare de fotbal, bănci, leagăne, un restaurant, o parcare și un loc pentru grătar, care este aproape inutilizabil.
Prima impresie nu a fost una bună, interiorul seamănă cu un spital. Personalul necalificat, patronii aroganți, camerele oribile, praf peste tot, nu se face curat deloc în camere, iar plaja este la 1,5 Km de complex.
Prin urmare, NU recomand sub nicio formă această locație, ba chiar aș cere instituțiilor abilitate să efectueze controale periodice la această unitate.
despre SERVICII
Patronul a ȚIPAT la unul din clienți, acesta fiind mâhnit de timpul îndelungat de așteptare a mesei, patronul spunându-i, sarcastic, că îi va servi mâncarea nefăcută și, că dacă nu-i convine, poate pleca.
Ulterior, primele persoane care au servit masa au fost familia și apropiații patronului, nicidecum clienții care așteptau de foarte mult timp servirea mesei.
Toate acestea denotă aroganța, nesimțirea cu care își tratează clienții acești patroni, obișnuiți să încaseze bani pentru servicii aproape inexistente.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camerele- o mare dezamăgire???? Gresie atât în baie, cât și în cameră, spartă și deteriorată, care îți poate pune în pericol integritatea corporală.
Mobilier vechi, incomplet, stricat și de proastă calitate, FĂRĂ frigider și televizor. Praf cam peste tot. Perdele murdare și urât mirositoare.
Înspre seară, de la scurgerea din baie, vine un miros puternic de canal, iar partenerii cu care am împărțit camera apar mai tot timpul atunci când te aștepți mai puțin (păienjenii!).
Gunoiul ți-l duci SINGUR, iar de măturat la fel, dacă ai mătură????. De lenjerie schimbată nici nu poate fi vorba...
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mâncarea este bună, este una normală, fără pretenții, care nu e à la carte. Un singur fel, nu există opțiuni în privința mâncării, aceasta fiind aleasă de patroană.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Departe de plajă... Distanță de 1,5 Km.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Nu prea ai ce să faci, foarte mare aglomerație, terenul este mai mereu ocupat, gălăgie.
Trimis de Andra39 in 19.07.20 14:35:52
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andra39); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.06063970 N, 28.62791050 E - neconfirmate încă
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Aug.2022 Bisnitareala totala — scris în 13.08.22 de ux126670 din BISTRIţA
- Sep.2019 Nu mergeti acolo! — scris în 09.09.19 de GinghisHan din RESITA
- Aug.2017 De ocolit! — scris în 06.09.17 de annni din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2016 Excelent!!! — scris în 21.07.16 de lili_inv67 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Ne-am simtit minunat la Complex Marea Neagra — scris în 25.08.14 de doru.culda din CUGIR - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Oribil!!! — scris în 02.06.14 de alex_baiasu10 din BUCUREşTI
- Jul.2011 Ingrozitor! Sfatul meu? NU merita nicio noapte sa va duceti! — scris în 23.02.14 de LibraryMouse din BUCURESTI - nu recomandă