Ne-am luat cazare și am plătit totul în avans, prin transfer bancar. Review-rile erau bune și pozele frumoase.
Când am ajuns acolo, am constatat că există mai multe clădiri în acest complex, iar pozele de pe site-ul de unde ne-am luat cazarea erau din cea mai îngrijită. Noi am primit cazare în una puțin mai răpănoasă, dar, totuși, ne-am considerat norocoși: mai exista o a treia clădire, unde oamenii erau cazați cu banii în avans, deși nu avea electricitate. Strategia de succes era să-i sune pe oameni când ei erau în drum spre mare și să li se spună despre “inconvenient”. Când oamenii ajungeau la fața locului, aflau că nu pot fi mutați în altă parte și nici banii înapoi nu-i primesc și mai primeau și bonus de greață de la duamna care-și administrează micul biznis de țepe tocmai din Brașov. Cel puțin, asta susține ea.
Ne-am cazat luni, iar joi ne-au tăiat și nouă curentul. Vineri ne-au tăiat și apa. Joi noaptea au cazat alți oameni care plătiseră în avans. I-au cazat într-o cameră abandonată de alți turiști care și-au băgat picioarele și au plecat mai repede. Nu au făcut curățenie înainte.
În tot acest timp, a venit și ANPC-ul și Poliția (chiar și noi i-am chemat de vreo două ori) și le-au pus în geam proces-verbal de închidere definitivă. Asta se întâmpla miercuri. Vineri, nu mai era nicio foaie pe geam și au început să cazeze din nou. ANPC-ul ne-a zis că la Brașov trebuie să facem sesizare, că acolo e înregistrată firma.
Am fost doi adulți și un copil de 3 ani pe care a trebuit să-l păzim să stea tot timpul numai pe pat pentru că pe jos era mizerabil și risca să se îmbolnăvească. Majoritatea turiștilor care erau acolo aveau copii.
Acest complex ar trebui închis definitiv.
Trimis de inesrocks in 01.09.19 10:05:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (inesrocks); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@inesrocks: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 96&ridAnt=96323
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmaster26: Bună. Da, este ok poziționarea pe hartă.
Din păcate, noi am fost suficient de naivi, încât să credem până în ultimul moment că lucrurile o să se rezolve cumva, așa că nu am făcut nicio poză. Abia când am ajuns acasă, ne-a picat fisa că era bine dacă făceam un video cu robinetul deschis sau cu întrerupătorul care nu aprindea nimic.
- Aug.2011 Servicii mai proaste — scris în 02.09.11 de ahadrian din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Nu se simte ca un sejur la mare — scris în 25.08.11 de SanzianaG din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Bataia de joc, indolenta, si mirosurile. — scris în 17.08.11 de vad_voci din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2010 Naspa, miroase oribil in camere — scris în 21.06.10 de gizmo* din BUCURESTI - nu recomandă