Pentru a putea argumenta cele ce urmeaza as dori sa mentionez ca nu ne definim a fi o familie de fitosi ci una corecta in ce dam si in ce asteptam sa ni se ofere. Experientele vacantelor in Romania si Europa ne-au oferit diverse posibilitati de a evalua ce inseamna un serviciu hotelier corect.
Pe scurt in acest caz am cautat o destinatie la max 3 ore de Bucuresti ce putea oferi un centru spa, un spatiu dedicat copiilor, liniste si servicii de calitate. In urma evaluarii online am ales aceasta locatie pentru un weekend prelungit.
Acestea fiind spuse am sa purced in a impartasi punctual opiniile:
* locatie - privilegiata as spune (in coama padurii cu punct de belvedere asupra vaii) la max 2.5 ore de Bucuresti
* drumuri- accesibile si in conditii de bun simt
* constructie - s-a dorit un centru de relaxare si evenimente cu bun gust si stil insa a iesit o executie proasta, fara urma de gandire arhitecturala sau inginereasca; sunt nenumarate greseli de excutie la tot pasul pe fatade sau interioare. in esenta ceva mare in care s-au turnat foarte multi bani insa de pomana, sa nu mai pomenim lipsa respectului fata de natura, ce a oferit punctul forte al locatiei, caci sufera grav la capitolul curateniei de dupa constructie, urmele sunt foarte vizibile si dauneaza tuturor
* amenajari interioare - s-a dorit ceva stilat cu frontoane de lemn insa a iesit o ciorba cromatica cu elemente si mobile prost executate si intretinute
* apartamentul in care am fost cazati suferea grav la mai multe capitole decisive as spune... : mirosuri permanente de sapun ieftin de hotel comunist in asociere cu o umezeala permanenta, mobile deteriorate, pereti roz cu un stucco prost executat crapati si pe alocuri mucegaiti, baie precar intretinuta cu urme ciudate in vasul de wc (parea ca au ramas pete permanente de fecale), o canapea cu un fotoliu ce pareau a fi fost furate de la Regele Cioaba din living si cheia de rezistenta, salteaua patului matrimonial care sincer era decupata dintr-o placa de beton (a necesitat sa dormim peste plapuma pentru a reusi sa atipim caci peste noapte am fost delectati de plansetul cainelui de la ferma hotelului ca mai apoi de gainile si gastele aceleiasi ferme.
* camera copiilor de la parter- ok in principiu dar se vedea ca nu a fost intretinuta corect insa utilizabila
* piscina (la limita de confort si relaxare) - apa calda, mirosuri de canal din sistemul de recirculare a apei, cateva sezlonguri, pavimente lucioase cu risc major de alunecare
* restaurantul - servire onorabila, bucatarie trista rupta din autoservirea comunista (am refuzat si reprimit 2 portii de cartofi ce au zacut cel putin 2 zile in ulei insa au fost nefacuti, o ceafa de porc plina de zgarciuri si grasime la o cantitate minuscula, un mic dejun la limita alibiului
*preturile - prea mari pentru ce au oferit (conditii hoteliere, confort cazare, restauratie)
* personal - amabil insa parca am resimtit amabilitatea lor ca pe o modalitate de a ne pacali
* centru spa-nefunctional
* amenajari exterioare - lasate in paragina
Pe scurt o afacere ce s-a dorit majestuoasa insa a finalizat trist caci e pacat de: teren, locatie, natura abuzata, banii investiti. Se pare ca angajarea unui consultant in turism din Austria sau Elvetia sau a unei echipe de arhitecti onesti ar fi salvat aceasta locatie de la un viitor amar
Trimis de krogen in 24.06.12 23:45:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krogen); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Fotografia incarcata, fiind luata de pe saitul hanului, nu a fost validata. Te rog sa incarci fotografiile facute de tine, daca ai, daca nu...
@webmaster15: revin cu pozele in cauza insa am dorit doar sa conturez poza furnizorului de servicii si sa numesc exact tipul de pat ce suferea problemele semnalate in articol
ghinionul meu ca am facut rezervarea inainte de a vedea postarea d-voastra
- Jun.2020 Dezamăgitor! — scris în 30.06.20 de ux115782 din - nu recomandă
- Mar.2018 Ar fi fost perfect, dar... — scris în 19.03.18 de Cati62 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Am fost dezamagit — scris în 21.07.16 de Liviu E din BUCUREşTI - nu recomandă
- Feb.2015 Dezamagire totala - orice minune dureaza 3 zile — scris în 16.02.15 de AlinaP* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2015 Mai au ceva de invatat in hotelarie... :( — scris în 03.02.15 de RazvanI din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 De doua ori la han — scris în 02.05.16 de rubrodica din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 O vacanţă minunată! — scris în 24.07.14 de Teutz din BUCURESTI - RECOMANDĂ