REZONABIL
Frumos dar personalul mai are multe de imbunatatit
Am fost cazati in complexul Egreta. Ca design totul este foarte frumos si cu mult bun gust. In zona noastra era foarte multa liniste si ne-am putut relaxa.
Cand am ajuns camera noastra nu era gata.
despre SERVICII
Supriza a fost a noastra cand am deschis si am vazut ca nu era nici macar lenjerie pe pat. Am plecat sa o cautam pe domnisoara prin resort pentru ca disparuse foarte rapid.
Marea problema insa (pentru ca pana la urma au chemat pe cineva sa faca curat) este la receptie. Pe partea de concierge mai e mult de lucrat.
Am vorbit pentru transfer privat (la 120 eur) la venit si am rugat confirmare telefonica cu 1-2h inainte. Nu ne-a sunat nimeni. Barca ne astepta dar era condusa de un localnic in stare de ebrietate avansata cate la finalul cursei a urinat la propriu pe el. Reamintesc ca aceasta curasa a costat 120eur...
Am vorbit cu receptia pt excursie la padurea caraorman a doua zi sau sa ne propuna altceva la fel de lung ca durata. A ramas ca ne vor contacta telefonic. Nu ne-a sunat nimeni. Cand am fost a doua zi de dimineata sa ii intrebam, ne-au spus ca este prea tarziu pt programat in aceasi zi...
Profesionalismul personalului de la receptie lasa mult de dorit si nu e compatibil cu un resort de 4 stele.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Plusuri: Am stat in acest resort 3 nopti, suficient timp cat sa ne bucuram de toate facilitatile. Am fost cazati in complexul Egreta. Ca design totul este foarte frumos si cu mult bun gust.
Am avut demipensiune si mancarea nu ne-a dezamagit.
In zona noastra era foarte multa liniste si ne-am putut relaxa. Am avut si acces la jacuzziul din zona egreta si la sauna plus piscina resortului la care are acces toata lumea si toate au fost ok.
Minusuri: Cand am ajuns camera noastra nu era gata. Dupa ce ca nu am fost luati de la ponton sa fim indrumati la camera ci doar prin telefon (si ar fi trebuit sa avem cheia in usa aparent), cand intr-un final a aparut cimeva de la receptie doar ne-a dat cheia. Surpriza a fost a noastra cand am deschis si am vazut ca nu era nici macar lemjerie pe pat. Am plecat sa o cautam pe domnisoara prin resort pentru ca disparuse foarte rapid.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am avut demipensiune si mancarea nu ne-a dezamagit.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Trimis de FloreS in 27.07.22 19:19:57
- A fost prima sa vizită/vacanță în SF. GHEORGHE [TL]
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FloreS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii, după o luuungă pauză
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 108432&hid=2439.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@FloreS: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Jun.2023 Vacanță ratată — scris în 26.06.23 de ux129463 din HUNEDOARA - nu recomandă
- Aug.2021 O vacanta esuata — scris în 11.09.21 de ux122497 din IAşI - nu recomandă
- Dec.2020 Vacanta ratata! — scris în 08.09.21 de ux122461 din IAşI - nu recomandă
- Dec.2020 Un Crăciun atipic într-un an... provocator — scris în 29.12.20 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Prea mulți bani pentru servicii îndoielnice! — scris în 25.08.20 de ux117142 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2020 Green village 4 stele?? In nici un caz!! — scris în 10.08.20 de Accuziddu din BUCUREST - nu recomandă
- Aug.2020 Vacanta ratata la pomul lăudat — scris în 08.08.20 de ux116682 din BUCUREșTI - nu recomandă