DEZASTRU
Vacanta ratata la pomul lăudat
Totul a fost o peripeție începând cu drumul pana la complex.
Am făcut imensa greșeală sa alegem un alt mijloc de transport decat cel pus la dispoziție de Green Village. Alegerea a fost luata doar din considerente materiale, am ales o barca la jumătate de preț fata cea pe care ne-o oferisera. Din acest motiv când am ajuns cu barca la ponton, după ce am coborât cu bagajele, copilul și soacra în vârstă de 72 de ani, am constatat ca erau 2 porți din lemn legate cu un lanț și un lacăt. Unul dintre băieți a sărit gardul și a mers în recepție sa anunțe ca am ajuns iar cele 2 familii așteaptă sa li se deschidă porțile, însă surpriza: rceeptionerele i-au răspuns ca este problema noastră ca am venit cu altceva decât ce ne-au oferit și ca ei nu deschid porțile. După mai mult de 40 de minute de așteptare, m-am hotărât sa sar gardul cu fiica mea de 5 ani și sa mai fac o încercare de a îndupleca gazda noastră sa ne deschida.
Ceea ce era mai bun abia acum urma. M-a întâmpinat însăși doamna manager a hotelului, care mult mai nervoasa a început sa tipe la mine și la copil, ca este un ponton privat și ca nu sunt obligati sa ne deschidă. Motiv pentru care a trebuit sa mergem înapoi la grupul nostru și sa sara cu toții gardul, aruncând gentile de voiaj peste porțile ferecate.
Având în vedere ca era 6 după amiaza, iar salupele de întors către Murghiol nu mai circulau, prețul plătit cu 5 luni înaintea rezervare nu era deloc mic, am hotărât sa mai dam o șansă.
După ce am reușit sa luam cheile de la recepție și sa ne cazam, doamna Manager mai calma m-a sunat sa își ceara scuze pentru ton și atitudine. Prea târziu însă, vacanta scump plătită era deja compromisă.
despre SERVICII
Personal insuficient, cozi imense la bufet și preț mult prea mare pentru serviciile de-mi pensiune.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera f mare și dotata, păcat ca era în zona Egreta, mult prea departe de restaurant, piscina și celelalte facilități din resort și ca s ajungi la ele trebuie s amergi pe dig prin nisip și țărână.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Meniu sărăcăcios.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Niciun fel de serviciu de entertainment.
Trimis de ux116682 in 08.08.20 20:29:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux116682); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux116682: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 100402&hid=2439.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux116682 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jun.2023 Vacanță ratată — scris în 26.06.23 de ux129463 din HUNEDOARA - nu recomandă
- Jul.2022 Frumos dar personalul mai are multe de imbunatatit — scris în 27.07.22 de FloreS din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O vacanta esuata — scris în 11.09.21 de ux122497 din IAşI - nu recomandă
- Dec.2020 Vacanta ratata! — scris în 08.09.21 de ux122461 din IAşI - nu recomandă
- Dec.2020 Un Crăciun atipic într-un an... provocator — scris în 29.12.20 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Prea mulți bani pentru servicii îndoielnice! — scris în 25.08.20 de ux117142 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2020 Green village 4 stele?? In nici un caz!! — scris în 10.08.20 de Accuziddu din BUCUREST - nu recomandă