Vilele de pe lacul din creierii muntilor
M-am hotărât sa scriu acest review, citind despre motelul Cincis, care este vecin cu Vilele Ovi (de cealaltă parte a lacului)
Am fost la Cincis acum 14 ani, si mi-a plăcut foarte mult, chiar si atunci. Anul trecut, am hotărât sa mergem din nou, împreuna cu alte doua familii. Am fost in total 10 persoane, 6 adulti si 4 copii (doi dintre ei, ai noștri)
Noi am dorit ceva nu foarte scump, care oferea ceva pentru distracția copiilor, + relaxare pentru adulti. Aici am găsit poate astea.
Am plecat din Timișoara la Deva, apoi spre Hunedoara, de unde am mai mers vreo 15 km, pe un drum de munte superb, pana la Cincis.
Ajungând la locatia noastră de cazare, am fost mai mult decât incantati!
Complexul Ovi este alcătuit din trei vile twin, fiecare cu 4 dormitoare cu baie proprie, tv, AC, o bucătărie unde poți sa-ti gătești singur, si un living. o terasa foarte mare, unde poti sa bei cafeaua, fau sa admiri privelistea minunata.
Noi ne-am dus de la Timișoara tot ce am avut nevoie, iar acolo am putut folosi gratarul lor, iar bărbații ne-au gatit pranzul si cina. Mic dejunul am mâncat la restaurantul -terasa, situat pe ponton, care oferă o priveliste superba asupra lacului si a muntilor din apropiere.
Vilele au ieșire la lac, un ponton foarte frumos, unde poți face plaja pe sezlonguri foarte elegante si confortabile. Vilele dispun si de o piscina (nu foarte mare) in care, daca nu vrei sa faci baie in lac, te poți balaci.
Se poate face baie in lac, apa -destul de curată.
După amiaza sau seara se pot face plimbari prin pădurea din fata vilei.
Personal foarte amabil.
Camere, restaurant, piscina, terase- foarte curate!
Raportul preț-calitate, potrivit.
Noi am stat 4 zile, 3 nopți si ne-am simțit excelent
Recomand cu drag iar eu sper sa revin!
Trimis de Coca Dosky in 15.07.13 03:43:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CINCIȘ. A mai fost în/la: Sinaia, Busteni, Predeal, Brașov, Litoralul Românesc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Coca Dosky); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Te poti plimba cu hidrobicicleta, ski jetul, banana, iar amatorii de senzori tari cu parapanta (n-a fost cazul nostru). Toate sunt gratuite, pentru oaspetii vilelor.
Esti sigura? Ski jetul gratuit??
Spune-ne ceva despre preturi!
@ciucuadrian:
Da, anul trecut noi nu am plătit nimic, nici la hidrobicicleta, nici la ski jet, doar soțul meu a dat ceva bani pt, benzina (la mică înțelegere).
Cât despre prețuri, noi am plătit 100 lei camera/noapte. Am fost 3 familii, cu 4 copii in total, care au dormit toți într-o camera, si al al cărei preț l-am împărțitt a trei.
Parte buna e ca poți folosi bucătăria lor, care e mult mai mare decât cea din vila, si dotata cu tot ce ai nevoie. Deasemenea, poți folosi gratarul, pentru a frige câte ceva. Sfatul meu e sa va duceti tot ce va trebuie din supermarket iar acolo puteți sa va gătiti! Bineinteles ca puteți sa mancati si la restaurantul lor, dar atunci ar costa mult mai mult, plus ca noua ne-a plăcut ideea de a sta lângă grătar (bărbații au gatit pe toată perioada sejurului, (fapt pt care le multumim).
Sincer, noi ne-am simțit tare bine acolo.
Recomand!
Va doresc o vara plăcută, cu excursii de neuitat!
Toate cele bune!
Mutat la rubrica "Diamond & Complex Ovi Hotel" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor
- Jul.2022 Cea mai proastă alegere - vilele infecte de la Diamond Cinciș Cerna! — scris în 23.07.22 de ux126159 din GALAțI
- Jul.2022 Ar fi un locaș superb fara gălăgia produsa până la ora 4 dimineața — scris în 03.07.22 de hennexxl din SăLIșTE - nu recomandă
- Aug.2021 Nu recomand! Am facut enterocolita — scris în 18.08.21 de ux122001 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Sep.2020 Fiasco... — scris în 11.09.20 de fregata din GIURGIU - nu recomandă
- Sep.2020 Vacanță dezamagitoare la un așa zis hotel de 4* langa Lacul Cinciș! — scris în 06.09.20 de Kiki2020 din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2019 Dezamagitor... — scris în 23.08.19 de Bia Simo din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2017 Nimic din ce se prezinta in reclama de promovare nu se confirma la locatie — scris în 18.10.17 de serbanpaul din BUCURESTI - nu recomandă