DEZASTRU
Cea mai proastă alegere - vilele infecte de la Diamond Cinciș Cerna!
Am contactat telefonic hotelul. Domnișoara de la recepție mi-a spus că nu mai au camere disponibile in hotel, dar pot lua 2 camere într-una din vile.
După 9 ore de condus, cu doi copii, impactul a fost groaznic! Infect! Așa arată vilele!
Miros de mucegai, chiuveta spartă, colacul de la wc cred că e acolo de la construcția vilelor. Există la ferestre (sparte) un fel de draperii susținute de o șină de acoperit cabluri electrice! Am avut un șoc!!!
Am crezut că doar acele două camere arată așa. Mi-au mai fost arătate încă două, la ultima vilă. Din păcate, la fel.
De precizat, mizeria de sub scara de acces în vilă era de nedescris: bucăți de mobilier vechi, de lemne, cât am apucat să văd...
M-am felicitat că nu am achitat înainte cele două camere pe care le doream pentru trei nopți și mi-am căutat cazare la ora 20,30... după 9 ore de condus, spre surprinderea patronului care nu înțelegea ce nu îmi place la vilele lui...
despre SERVICII
Patronul ne-a întâmpinat tolănit, desculț, pe o canapea la recepție, foarte contrariat de nemulțumirea, de fapt revolta mea legată de aspectul camerelor din vile.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Cuvântul curățenie nu există în vilele de la Diamond, Cinciș! Sunt deplorabile, infecte!
Trimis de ux126159 in 23.07.22 12:41:10
- A fost prima sa vizită/vacanță în CINCIȘ
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux126159); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux126159: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux126159 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jul.2022 Ar fi un locaș superb fara gălăgia produsa până la ora 4 dimineața — scris în 03.07.22 de hennexxl din SăLIșTE - nu recomandă
- Aug.2021 Nu recomand! Am facut enterocolita — scris în 18.08.21 de ux122001 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Sep.2020 Fiasco... — scris în 11.09.20 de fregata din GIURGIU - nu recomandă
- Sep.2020 Vacanță dezamagitoare la un așa zis hotel de 4* langa Lacul Cinciș! — scris în 06.09.20 de Kiki2020 din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2019 Dezamagitor... — scris în 23.08.19 de Bia Simo din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2017 Nimic din ce se prezinta in reclama de promovare nu se confirma la locatie — scris în 18.10.17 de serbanpaul din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Fantastic — scris în 06.06.17 de loreda din BUCUREșTI - RECOMANDĂ