REZONABIL
Mai degrabă nu la 4 stele
Am fost cazați în Complex Cheile Gradistei la Vila Ana 4 stele.
De la întrarea în Vila pana la urcatul pe scări, Intrarea în camera, baie, balcon absolut tot nu pare a fi de 4 stele, nici măcar 3 stele.
Cu indulgenta 3 stele. Curățenia precara, mobila rupta și murdara, canapea jegoasa, nu recomand.
despre SERVICII
Lipsa totala de profesionalism
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera destul de mare însă nu de 4 stele, canapea murdara, mobila rupta, balcon nemăsurat, lumina insuficienta
Trimis de george100p in 22.08.22 21:44:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: Moieciu de Sus
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (george100p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 08999&hid=10581.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Jun.2019 Vila Ana 4* (margarete) doar la marimea camerei — scris în 17.07.19 de crismcl313 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Feb.2017 Dezamăgire maximă - NU recomand sub nicio formă — scris în 14.02.17 de AlexMarin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2016 Conditi proaste — scris în 04.08.16 de U-78261 din POPEşTI-LEORDENI [IF] - nu recomandă
- Jul.2015 Probabil cel mai prost raport calitate/pret - Casa Ovidiu — scris în 13.07.15 de dynamic din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2015 Teambuilding la Moeciu — scris în 27.10.15 de AleDia din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jan.2014 Relaxare la Cheile Gradistei [Casa Ovidiu] — scris în 09.01.14 de nicubrt din POENI [TR] - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Nu merita — scris în 02.01.14 de catu din BRASOV - nu recomandă