DEZASTRU
Total dezamagita, NU recomand!
Buna ziua.
Din pacate, nu am ales aceasta cazare, ci am fost cazati aici cu ocazia unui seminar organizat de institutie.
Prima impresie, locatia - trotuar in lucru si renovari de-a lungul a zeci de metri, praf, nisip, smoala, utilaje;
un hotel renovat de 4 stele (pe care nu stiu cum le-au obtinut, ca nici nu se apropie de 3), cu personal necalificat, fara un minim de cunostinte, fara nicio legatura cu postul ocupat (incepand de la receptioneri pana la ospatari si femeile de la curatenie) !
despre SERVICII
Personal necalificat, fara un minim de cunostinte, fara nicio legatura cu postul ocupat (incepand de la receptioneri pana la ospatari si femeile de la curatenie) !
TOTALA lipsa de implicare, de amabilitate sau ospitalitate!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera single, cu 2 paturi, plina de igrasie, miros ingrozitor, perdele nespalate (au fost candva albe, acum erau gri), scurgere infundata, wc nespalat, geluri de dus neschimbate, lenjerie neschimbata, prosoape neschimbate, de 4 zile,
Desi am rugat personalul sa se ocupe si mi s-a promis tot de atatea ori, le am lasat pe jos in camera, sperand ca o sa se intample minunea, insa in zadar!
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Nici la bucatarie situatia nu era tocmai roz, pentru ca eu si colega mea ne-am ales in ultima zi cu o enterocolita minunata (presupunem ca de la omleta).
Ca sa nu mai vorbesc de ospatari, care ba incurcau mesele, ba felurile, ba le serveau pe sarite, ba erau deranjati de intrebarile si nemultumirile colegilor!
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Aici nu am ce sa reprosez, totul a fost ok.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In cadrul hotelului nu exista nicio posibilitate de relaxare, exista doar o piscina unde nu am indraznit sa mai incercam dupa toate cele vazute si intamplate, mai ales ca din prima zi de cazare, am observat cine o frecventeaza!
Trimis de ux129317 in 13.06.23 21:05:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux129317); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.21205390 N, 28.64290310 E - neconfirmate încă
@ux129317: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =111280&hid=687.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux129317 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI, inclusiv în titlu!), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
- Jun.2022 Oribil — scris în 27.06.22 de ux125582 din BUCUREșTI
- Aug.2021 Doua stele jumate — scris în 01.09.21 de aricipogonici din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2018 Folosiți cu incredere, Autan! — scris în 13.08.18 de Geany51 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Acceptabil — scris în 25.06.17 de Ella07 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Dezastruos — scris în 31.08.15 de Teod din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2013 De evitat restaurantul hotelului! — scris în 24.09.13 de 28lacra din BâRLAD [VS] - nu recomandă
- Jul.2013 Ocoliti! — scris în 05.07.13 de Clotilde din FOCSANI - nu recomandă