Nu ma gandeam niciodata ca la un hotel de 4 stele sa fie atata mizerie in camere, sa nu ai un apirator in tot hotelul si sa dai cu mopul de la baie pe mocheta pe care copii pot sa se joace, am vazut cu ochii mei asta la femeia care facea curatenie, la intrebarea mea daca are aspirator mi-a raspuns ca s-a ars si nu mai are altul si nu are cu ce sa faca curatenie. La ora 8 si maxim 30 min dimineata va bate la usa camerista sa faca "curat"; mocheta in camera miroase ingrozitor a trebuit sa dezinfectez absolut tot in camera nu mai spun de praf pe mobila care nu il sterge nimeni va dati seama ce se poate face de la matura. Lenjeria zice ca se schimba la 4 zile cand i-am zis cameristei a spus ca nu are lenjerie.
Mancarea foarte scumpa (ex: 10 roni suta de grame de macrou) si nici nu ai ce manaca decat vreo 3 feluiri snitel, pulpe dezosate si gratar, alceva nimic, ciorbele sunt spalaturi de vase legumele puse si cu coaja cred eu am gasit.
Sa va mai spun ca am gasit si gandaci si purici in pat, am crezut ca inebunesc a fost un concediu ratat din toatepunctele de vedere, nu am crezut niciodata ca poti sa iei teapa la un hotel de 4 stele si mai ales pe atatia bani.
Receptionera nu stiu de ce mai era acolo ca nu zicea nici buna ziua, cand am ajuns acolo a trebuit sa intram cu copii pana la toaleta am fost 2 familii si receptionera ne arunca un sul de hartie igienica si ne atrage atentia sa o aducem inapoi ca se fura la baie, nu am avut cuvinte sa raspund in momenul acela.
Galagie foarte mare pe hol dupa amiaza cand copii trebuiau sa doarma cameristele se strigau una pe cealalta era o nebunie a trebuit sa ies la ele in fiecare zi sa le spun ca mai doarme lumea.
A fost cea mai mare teapa din viata mea. Cel mai mare jeg pe care l-am vazut a fost acolo, apa in baie era la ordinea zilei nu se scurgea pe nicaieri dupa ce faceam baie era piscina pe jos. Si un miros infernal. Saltele erau mucegaite si perne mirosau a mucegai draperiile murdare de la alte famlii de ciocolata, geamuri nesterse eglasie si in camera si in baie un jeg de nedescris.
Trimis de alex2711 in 21.08.12 08:45:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: LITORAL
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alex2711); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alex2711: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Te rog insa ca pe viitor sa eviti folosirea exclusiva a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), aceasta practica este nerecomandata si in general considerata lipsita de politete pe internet. In limbaj internaut, asta inseamna ca strigi la noi!!! Vezi aici
Este internet wireless? Mini-seiful este destul de mare sa introduc laptopul de 14 inchi? Multumesc!
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 25.07.24 de ux134994 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Dezamăgitor — scris în 24.07.22 de ux126193 din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2021 Dezastru. Mi-au stricat concediul — scris în 06.08.21 de ux121635 din BRAILA - nu recomandă
- Sep.2020 Curățenie de 2 stele la un hotel de de patru stele — scris în 29.09.20 de lilianas din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2020 Sanatoriu — scris în 23.07.20 de ux116256 din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2019 O gluma proasta — scris în 16.08.19 de george100p din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2018 Nu-i rau... nici bine. MEDIOCRU — scris în 28.09.18 de iuliagl din GALAţI - nu recomandă