Am stat cazati la Hotelul Brad in perioada 06.07-11.07.2012.
Aspect al hotelului-nota 7,5;
Aspect al camerei - nota 8 -;
Pozitiv: are mobilier nou, elegant, aer conditionat, televizor LCD, de la balcon se vedea putin marea;
Negativ: salteaua patului cam uzata si cu denivelari; mocheta pe jos, care se imbiba de nisip pe care nu-l curata nimeni.
Curatenia din camera nu se face, prosoapele si lenjeria se schimba numai daca le lasi jos pe podea, in camera, altfel nu.
Baia - arata bine la prima vedere, insa scurgerea de la dus era infundata si desi am sesizat aceasta problema personalului de serviciu nu s-a remediat, pur si simplu au ignorat problema.
Liftul hotelului - nota 9; elegant, neaglomerat, ok;
Piscina- nota 9. Adancimea apei este de la 1,5m pana la 2,8 m. Sunt sezlonguri, umbrele, fara plata, dar se ocupa in functie de cum ajungi;
Personalul de la receptia hotelului - nota 9, amabili in general;
Masa - mic dejun bufet suedez - nota 7;
Negativ: - in primul rand programul micului dejun incepe abia la ora 8,00!! (cand te mai duci la plaja??)
- in al doilea rand se formeaza o coada imensa iar daca nu ajungi printre primii la masa risti sa nu mai ai ce alege dintre sortimentele de alimente. S-a intamplat de am ajuns printre ultimii si nu mai gaseam alimente in toate tavitele, neavand practic ce sa mai alegi- un aspect foarte neplacut!!
Pentru masa de pranz am avut bonuri valorice - relativ ok!
Personalul care servea la masa -nota 7; Un aspect si o tinuta relativ neglijenta, si slab calificat;
Oricum cert este ca tot complexul Hotelier Bran, Brad, Bega, chiar renovat fiind, nu este de 4*, ci dupa parerea mea este de 3 *.
Statiunea Eforie Nord am constatat ca s-a degradat, la fel ca aproape intreg litoralul romanesc, mizerie multa, locuri in paragina, neingrijite, etc, etc.
Plaja din zona hotelului este ok, sezlongurile si umbrelele se platesc - 20 lei/zi de persoana.
Parcarea se plateste 11 lei/zi.
Trimis de turistull in 21.07.12 11:14:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: toate statiunile
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (turistull); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@turistull: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 25.07.24 de ux134994 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Dezamăgitor — scris în 24.07.22 de ux126193 din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2021 Dezastru. Mi-au stricat concediul — scris în 06.08.21 de ux121635 din BRAILA - nu recomandă
- Sep.2020 Curățenie de 2 stele la un hotel de de patru stele — scris în 29.09.20 de lilianas din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2020 Sanatoriu — scris în 23.07.20 de ux116256 din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2019 O gluma proasta — scris în 16.08.19 de george100p din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2018 Nu-i rau... nici bine. MEDIOCRU — scris în 28.09.18 de iuliagl din GALAţI - nu recomandă