Buna ziua! Numele meu este Mitroi Diojdescu Paul si vreau sa va impartasesc experienta neplacuta de la acest hotel.
La recomandarea unui prieten am ales sa petrec 4 zile in Statiunea Eforie Nord la Complexul Hotelier Bran Brad Bega.
In data de 13/07/12 ora 8:00 am ajuns la hotel, unde am rugat domna de la receptie sa ne cazeze mai devreme decat era normal deoarece eram si cu copilul. Ne-au oferit camera 3001 -Bran situata la parter.
Pe balcon puteam admira un deosebit perete al cladirii si cativa boscheti, televizorul inexistent (instalat mai tarziu), miros urat in camera, nisip pe jos... Am adus bagajele in camera, ne-am echipat si am plecat pe plaja.
La ora 13:00 ne-am intors am solicitat o alta camera, am primit camera 1311 Bega, etaj 3, fara miros, racoare, priveliste frumoasa (vegetatie, marea), lenjerie facuta gramada pe pat, nisip pe jos...
Au aparut si doamnele de la curatenie si s-au rezolvat toate problemele.
Fiind obosit dupa drum cand am mutat bagajele nu am observat ca lipseste laptopul si am stat linistiti crezand ca este in masina. Nu am avut nevoie de laptop cat am stat la mare, l-am folosit doar in masina cand am venit.
La plecare am observat ca laptopul nu este in masina, camera, bagaje.
Ne-am gandit ca l-am uitat in prima camera sau ca am uitat masina deschisa si a disparut. Ne-am uitat pe aparatul de fotografiat iar in pozele facute in prima camera se putea observa pe lenjerie alba a patului laptopul de culoare neagra. Consider ca daca il uitam in camera trebuia sa fiu anuntat. Cand am mutat bagajele laptopul disparuse iar eu nu m-am panicat fiind convins ca l-am lasat in masina.
Am anuntat la receptie, si am primit raspunsuri de genul:
1. De ce am anuntat asa tarziu?
2. Daca l-am uitat in camera si a cazat pe altcineva sigur nu-l mai gasesc.
3. Daca l-a furat femeia de servici e o adevarata problema si pentru ei.
4. O sa vorbeasca cu sefa.
5. Au multi angajati noi.
Iar cea mai tare a fost:
6. E un hot care intra pe geam chiar daca geamul este inchis si cand o sa-l prinda o sa-mi primesc laptopul inapoi.
Sunt convins ca nu o sa mai primesc laptopul si cel mai rau imi pare de pozele care le aveam pe laptop.
Apropo... mancarea e sub orice critica!
Trimis de polspeed in 17.07.12 17:08:11
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (polspeed); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@polspeed - probabil o fi fost tot "prietenul" care i-a recomandat mizeria asta de hotel
- Jul.2024 Dezamagitor — scris în 25.07.24 de ux134994 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2022 Dezamăgitor — scris în 24.07.22 de ux126193 din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2021 Dezastru. Mi-au stricat concediul — scris în 06.08.21 de ux121635 din BRAILA - nu recomandă
- Sep.2020 Curățenie de 2 stele la un hotel de de patru stele — scris în 29.09.20 de lilianas din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2020 Sanatoriu — scris în 23.07.20 de ux116256 din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2019 O gluma proasta — scris în 16.08.19 de george100p din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2018 Nu-i rau... nici bine. MEDIOCRU — scris în 28.09.18 de iuliagl din GALAţI - nu recomandă