Cometa, un hotel minunat!
Anul acesta am ales stațiunea Jupiter, deoarece nu mai fusesem aici.
Am ajuns în jurul orei 14 și imediat am fost cazați. Am primit o camera standard pe colt, ceea ce ne-a oferit posibilitatea sa vedem marea.
Camera a fost curata, prosoapele se schimbau la doua zile, iar după trei zile s-a schimbat și lenjeria. Având camera pe colț, la baie am avut și geam. Nu au fost probleme nici cu mucegai, nici cu vreo scurgere, totul a funcționat perfect. La început mi s-a părut mic frigiderul, dar s-a dovedit suficient de încăpător.
Un mare plus e terasa hotelului, cu vedere la mare, unde sunt și câteva leagăne pentru copii.
Pentru prânz, recomand Four Seasons, o linie de autoservire cu mâncare proaspătă, variată și gustoasă, unde au și pizza pe vatră.
Seara era dedicată copilului, așadar mergeam la Babyland, un loc de joacă lângă hotel Opal. Era 20 de lei întrarea și 10 lei dacă îl lăsai și la teatru (animatorii puneau în scena în fiecare seara o poveste). Locul de joacă era gratuit pentru cei de la hotelurile Delta și California sau 20 de lei pentru restul lumii.
La plajă mergeam în golfuleț, în fata hotelului Olimpic, unde apa era mica și fără bolovani. Singurul minus e ca nu poți înota, dar pt copii e perfect, iar valurile se sparg înainte de a întra în golf.
A fost un concediu super reusit!
Trimis de alice2 in 25.08.19 10:17:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Mangalia, Olimp, Eforie Nord, Eforie Sud
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alice2); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.85602000 N, 28.60664900 E - CONFIRMATE
@alice2: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 03&ridAnt=96095
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2023 Super sejur — scris în 12.08.23 de ux130274 din HARGHITA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanța cu familia la Jupiter — scris în 04.07.23 de Ola din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Venim în fiecare an...❤️ — scris în 06.08.21 de lukiluki din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Revenire dupa 3 ani la Hotel Cometa — scris în 24.08.20 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Se poate si mai bine — scris în 11.08.19 de lucian1978 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2018 Am revenit! Ce am gasit... — scris în 31.07.18 de Andreea 28 din BUCUREşTI - nu recomandă
- May.2018 Hotel Cometa — scris în 06.06.18 de silviu50 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ