Daca anul trecut am ramas impresionati de hotel, anul acesta am gasit un hotel complet schimbat mult peste cele 2 stele ale sale.
Camerele au fost parchetate, pe coridoare mocheta noua, lifturi noi, mobilier nou, aer conditionat in fiecare camera etc.
Se pare ca se pot face lucruri frumoase daca se doreste acest lucru si la noi in Romania, acest hotel ar trebui sa fie luat ca exemplu de tot sistemul turistic si chiar vorbesc serios.
Se face curat in fiecare zi in camere, lenjeria a fost schimbata la trei zile, prosoapele la fel ce mai impecabil.
Multumim Cometa si sigur vom reveni si la anul
Trimis de sergiu1976 in 10.07.16 12:19:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA. A mai fost în/la: Jupiter, Cometa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sergiu1976); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.85602000 N, 28.60664900 E - CONFIRMATE
@sergiu1976: Cred ca nota 10 este putin cam mare. Noi suntem in al treilea an consecutiv si la fel de multumiti am fost anul trecut. Anul acesta am luat tot 14 nopti (va scriu din balcon, se aude marea), dar am hotarat sa facem o mica economie (500lei) si nu am mai luat camera dubla superioara.
Vreau sa mentionez ca este noaptea cu nr 12 si lenjeria a fost schimbata o singura data, iar prosoapele, nu tin minte sa se fi schimbat vreodata. Al doilea cearceaf (trecut in inventarul din sifonier) l-am primit la cerere.
Am avut senzatia ca economisind ceva bani, va fi afectata doar vederea spre mare, dar nu a fost doar atat.
Acesta este motivul pentru care nu dau nota 10 si nu voi face un post in care sa scriu cele relatate, pentru ca nu ar fi nota din 2015 si nici la receptie nu voi merge sa ma cert cu nimeni.
Ramane totusi hotelul nostru favorit, chiar daca la standard nu este vederea la mare ca la superioara, chiar daca tv-ul ar ramane cu tub si peste 3 ani (nu l-am pornit).
Acest hotel de 2 stele are ceva ce nu are niciun hotel de 3 stele din vecinatatea lui...
Are un patron-manager-director (sau ce functie o avea acel om) care nu a montat pe acoperisul cladirii antene pentru semnalul gsm. Lipsa acestor antene de pe hotel compenseaza foarte mult micile scapari. Nu ma intereseaza daca a vrut sa puna si nu a iesit pretul dorit.
Cert este ca nu mi-ar fi placut sa dau 5000 lei pe 14 nopti la un hotel de 3 stele din imediata vecinatate si sa fiu cazat la etajul 14 cu 5 antene gsm pe tavan.
@Marius-Valerius - şi totuşi, poate reuşeşti, la întoarcerea acasă, să scrii un review...
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
@webmasterX - noi am stat la etajul patru in camera tripla superior chiar fata in fata cu oficiul.
Probabil ca doamnele ce se ocupa de etajul patru au fost mai atente la ce au de facut sau are legatura cu camera sincer nu stiu dar ce stiu sigur este ca ceea ce am scris in review este 100% adevarat pentru ca nu am nici un motiv sa mint.
Anul trecut am fost cazati la camera dubla si este adevarat ca nu sau schimbat cearceafurile asa des dar prosoapele au fost schimbate de cite ori le puneam pe jos linga cuier.
- Aug.2023 Super sejur — scris în 12.08.23 de ux130274 din HARGHITA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanța cu familia la Jupiter — scris în 04.07.23 de Ola din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Venim în fiecare an...❤️ — scris în 06.08.21 de lukiluki din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Revenire dupa 3 ani la Hotel Cometa — scris în 24.08.20 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Cometa, un hotel minunat! — scris în 25.08.19 de alice2 din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Se poate si mai bine — scris în 11.08.19 de lucian1978 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2018 Am revenit! Ce am gasit... — scris în 31.07.18 de Andreea 28 din BUCUREşTI - nu recomandă