Parti bune: personalul hotelului este foarte amabil.
In camere s-a facut curatenie zilnic, prosoapele au fost schimbate dupa trei nopti iar lenjeria dupa patru.
Mobilierul este nou in camere, baia -modernizata si suficient de incapatoare iar la wc nu a lipsit niciodata hirtia igienica (f. important! :))
Lifturi care, desi sunt vechi, functioneaza bine si sunt mari.
Hotelul este situat in "buricul targului".
In luna iulie, pe partea sudica a hotelului (unde am fost cazati), nu bate soarele direct in camera. Balconul este prevazut cu un sezlong-balansoar.
In statiune se aude la terase muzica anilor 60-70-80. O singura data am auzit niste manele dar e posibil sa fi fost de la bazarul din apropiere
Parti rele:
Aspect batrinesc datorat mozaicului de pe holuri si din camere. Usi "reconditionate" (vechi, vopsite dar cam jalnice)
Am achizitionat bonuri de masa pentru mic dejun, in ideea ca vom putea manca la restaurantul hotelului. Acesta nu exista, bonurile de masa pot fi folosite la patru terase situate apoape de hotel dar care nu sunt deschise decat dupa ora 10 dimineata. La aceste terase se poate face consumatie, bineinteles, si cu bani cash. Spre sfirsitul sejurului am aflat din intamplare ca bonurile de masa se pot folosi deasemenea si la restaurantul sau la terasa "concurentei" Meteor, hotelul aflat imediat linga Cometa. La terasa Meteor se poate lua micul dejun la 8 dimineata.
Desi hotelul este linistit, seara exista doua terase in apropiere (cea a hotelului Delta si cea a hotelului Capitol care se cam iau la intrecere cu galagia)
La fel ca si hotelul, plaja din apropiere este si ea linistita. Destul de putina lume foloseste aceasta plaja, mai ales datorita fundului plin de pietre al golfului. Daca reusesti sa gasesti o poteca prin apa, atunci e convenabil pt. cei cu copii mici pentru ca, de obicei, apa este foarte linistita.
Ca informatie utila: singurul bancomat identificat in Jupiter se afla in cladirea receptiei hotelului Olimpic, situat deasemenea in apropirea hotelului Cometa
Hotelul Cometa este un hotel "corect". Ofera la bani relativ putini conditii bune pentru a petrece un sejur agreabil
Trimis de floro in 01.08.11 20:32:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (floro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.85602000 N, 28.60664900 E - CONFIRMATE
- Aug.2023 Super sejur — scris în 12.08.23 de ux130274 din HARGHITA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanța cu familia la Jupiter — scris în 04.07.23 de Ola din BâRLAD [VS] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Venim în fiecare an...❤️ — scris în 06.08.21 de lukiluki din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Revenire dupa 3 ani la Hotel Cometa — scris în 24.08.20 de Teodor17 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Cometa, un hotel minunat! — scris în 25.08.19 de alice2 din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Se poate si mai bine — scris în 11.08.19 de lucian1978 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2018 Am revenit! Ce am gasit... — scris în 31.07.18 de Andreea 28 din BUCUREşTI - nu recomandă