Hotel Comandor din Mamaia sau... o intoarcere in timp!!!
Bine v-am regasit dragii mei iubitori de mare si soare! In aceasta postare mi-am propus sa va impartasesc informatii despre experienta noastra din perioada 30 iulie - 6 august 2018 la Hotel Comandor situat in nordul statiunii Mamaia! Inainte de a puncta succint aspecte constatate la aceasta unitate de cazare ce apartine societatii Unita Turism, as dori sa explic putin titlul rewiew ului meu...
Da... in ceea ce priveste unele aspecte constatate am avut impresia unei intoarceri in timp... inainte de 1989 cand mergeam cu parintii pe litoral cu bilete de la sindicat! Baia parca este desprinsa din vremuri ancestrale, cu chiuvete veche cu picior, policioara din faianta, gresie si faianta veche, rosturile murdare, mucegaite, miros infernal de la scurgere, a trebuit sa cerem de la obraz cameristei odorizant pentru WC, de 2 ori am dus singuri gunoiul deoarece nu a intrat nimeni sa-l ridice... ce sa mai vb de facut curatenie, lenjeria neschimbata 8 zile, cameriste fara pic de respect pentru cei din hotel, in orele de odihna dadeau cu aspiratorul, strigau unele la altele pe hol, rasturnau obiecte
Cireasa de pe tort a fost insa d-na sefa de sala de la Restaurant Comandor... acra... se imbuna numai daca ii strecurai ceva in buzunar (nu stiu cum o cheama, dar este foarte usor de indentificat... corpolenta, cu ochelari si parul vopsit in nenumarate nuante de mov... nu aveti cum sa o ratati!!!)
Acum revin si la alte aspecte constatate:
-piscina care deserveste 3 hoteluri: Comandor, Orfeu si Amiral are umbrele insuficiente... majoritatea sezlongurilor fiind in plin soare!!
-receptionerele dragute si pline de solicitudine
- domnul de la barul de la piscina de nota 20
-la unele camere AC nu functioneaza datorita vechimii aparatelor
-mancarea de la restaurantul Comandor forte bine pregatita si ospatararii foarte rapizi (cu exceptia doamnei mai sus mentionata)
- micul dejun de proasta calitate, fara branza topita, masline, mezelurile de slaba calitate
-hotelul dispune de o pozitionare excelenta, la 50 de metri de plaja, vis a vis de lacul Sutghiol, in zona ”La Butoaie”, turistii avand astfel acces la terase, autoserviri, supermarcheturi, farmacii, patiserii
In speranta ca informatiile va vor fii de folos, va doresc sa aveti vacante reusite pe litoralul romanesc!!!
Trimis de iuliana 21 in 08.08.18 16:04:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Valea Prahovei
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iuliana 21); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
”Recomandare pentru conducerea complexului hotelier: mai multa atentie la recrutarea personalului... aveti mult de pierdut din acesta cauza!!!
Noroc bun, de unde atentie la recrutarea personalului? Zic mersi si accepta pe oricine. Sunt hoteluri care si-au inchis restaurantul din lipsa de personal.
Este o acuta lipsa de personal pe litoral.
am vazut un afis foarte tare:
”"Dragi clienti aveti grija cum va purtati cu angajatii, se gasesc mult mai greu decat clientii! "
@Andox: Nu mai munceste nimeni pe 1200 lei, toti prefera sa mearga in afara pentru un salariu de cel putin 3 ori mai mare. Grecia, Cipru, Spania, Anglia, Italia, Germania sunt pline de bucatari, ospatari, barmani, cameriste, receptioneri romani.
Asta doar in industria hoteliera pentru ca si in domeniul constructiilor e la fel, nu mai gasesti oameni in tara, iar daca ii gasesti iti cer salariul de afara, corect nu?
@dan81: Mi se pare corect! Insa astea sunt consecintele unei politici salariale dezastruoase. Dam totul la bugetari si ii rupem pe privati...
Si deocamdata este doar varful aisbergului.
- Jul.2024 Nesperat de bine la Hotel Comandor — scris în 26.07.24 de cod_gabriel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Economia hotelierului pe banii tăi — scris în 08.07.23 de ux129637 din IAșI - nu recomandă
- Jul.2022 Vom reveni sigur - dacă nu intervine ceva obiectiv care să ne împiedice... — scris în 18.07.22 de mircea53 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Comandor update 2021 — scris în 26.07.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Un sejur liniștit — scris în 22.01.22 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta controversata — scris în 21.08.19 de artemis2 din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2018 Priveliștea face toți banii! — scris în 08.09.18 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ