Am văzut destule comentarii legate de acest hotel. Eu o sa încep prin a spune ca este un hotel de 3 *** +. La capitolul plusuri as menționa urmatoarele:
- amabilitatea personalului de la receptie;
- check-in flexibil;
- micul dejun bogat, incluzând mezeluri, brânzeturi, fructe proaspete, fresh-uri, un bogat sortiment de cafea;
- camera suficient de spațioasă cu un balcon generos;
- vedere superba, atât la mare cat și la lac;
- curățenie în hotel;
- piscina mare având apa foarte curata (în fiecare dimineață este curatata);
- în fiecare zi se schimba prosoapele, iar la doua zile cearceafurile;
- aer condiționat funcțional;
- distanta pana la plaja, aproximativ 50 metri.
La minusuri as mentiona:
- un ușor miros în baie. În vreo doua zile am văzut și un gândăcel în baie;
- cabina de dus nu era etanșa și din aceasta cauza se prelungea apa pe gresie după ce făceai dus;
- camera nu dispune de TV cu ecran plat;
- parcarea deservește 2 hoteluri și de aceea dacă ai bafta sa prinzi un loc e bine;
- în ceea ce privește restaurantul mai este de lucrat. Și aici ma refer la fetele de masa, precum și la faptul ca intr-o seara am comandat un platou marin și produsele erau cam reci, ceea ce ma face sa cred ca erau pregătite mai de mult și doar au fost "montate" pe platou.
Per total am fost mulțumiți de locație și o recomand cu încredere.
Trimis de adrian70_VL in 28.07.16 13:45:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrian70_VL); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adrian70_VL: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 76&ridAnt=71030
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Jul.2024 Nesperat de bine la Hotel Comandor — scris în 26.07.24 de cod_gabriel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Economia hotelierului pe banii tăi — scris în 08.07.23 de ux129637 din IAșI - nu recomandă
- Jul.2022 Vom reveni sigur - dacă nu intervine ceva obiectiv care să ne împiedice... — scris în 18.07.22 de mircea53 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Comandor update 2021 — scris în 26.07.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Un sejur liniștit — scris în 22.01.22 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta controversata — scris în 21.08.19 de artemis2 din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2018 Priveliștea face toți banii! — scris în 08.09.18 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ