Suntem o familie cu un copil de 2 ani si 5 luni si am stat la acest hotel 4 nopti. Daca era sa ne luam dupa recomandarile de pe acest site probabil ca renuntam deoarece multi din cei ce au postat pareri au fost destul de dezamagiti, insa am "riscat" si am ales sa mergem, lucru pe care nu il regretam deloc.
Intr-adevar daca vrei sa gasesti minusuri vei gasi, insa daca vrei sa te relaxezi si sa petreci un concediu placut, poti.
Amplasarea e foarte ok, personalul comunicativ si civilizat, micul dejun ok, indeajuns de multe optiuni si chiar buna mancarea. La capitolul fructe mai putin ok.
Camera este draguta, curata si baia e ok. Din ce am observat noi am avut un door hanger pe care o parte era pt nu deranjati iar cealalta solicitarea de curatenie a camerei. Noi am pus in usa cu solicitarea de curatenie si doamnele s-au ocupat de aspectul acesta.
Camera era cu vedere la lac si chiar ne-a placut. Putin cam mult zgomot de la masini dar ziua eram mai mult pe plaja iar seara era destul de racoare incat puteam inchide usa balconului si nu se mai auzea mare lucru.
Parcarea intr-adevar e cam mica avand in vedere ca era folosita de ambele hoteluri (Comandor si Amiral) dar noi am ajuns si domnul care se ocupa de parcare ne-a gasit un loc.
La piscina nu am stat deoarece plaja si mare nu avem acasa :). Nu erau locuri de joaca pt copii la hotel dar pentru noi nu a fost nevoie, fetita fiind destul de mica si tipicele jucarii de nisip si-au facut rolul foarte bine.
Chiar langa hotel se pot gasi niste magazine, pizzerie, suveniruri, foarte ok.
La pranz am mancat atat la hotel cat si in alte locuri din apropiere si a fost ok mancarea. Preturile sunt cam mari dar sa nu uitam ca aceste locatii trebuie sa "traiasca" doar cateva luni pe an si cu preturi mici poate multe din ele nu ar rezista.
Overall am fost multumiti si cu siguranta vom reveni.
Speram sa va fie de ajutor parerea noastra in alegerea acestui hotel.
Trimis de AlinaEpure in 03.08.15 23:43:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AlinaEpure); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AlinaEpure: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=776
- Jul.2024 Nesperat de bine la Hotel Comandor — scris în 26.07.24 de cod_gabriel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Economia hotelierului pe banii tăi — scris în 08.07.23 de ux129637 din IAșI - nu recomandă
- Jul.2022 Vom reveni sigur - dacă nu intervine ceva obiectiv care să ne împiedice... — scris în 18.07.22 de mircea53 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Comandor update 2021 — scris în 26.07.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Un sejur liniștit — scris în 22.01.22 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta controversata — scris în 21.08.19 de artemis2 din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2018 Priveliștea face toți banii! — scris în 08.09.18 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ