Dupa 10 zile superbe in bulgaria (duni) am fost 4 nopti (27-31 aug) la comandor.
1. desi hotelul era aproape gol cazarea a facut-o dupa ora 14???
2. piscina hotelului era super murdara, desi era sfarsit de sezon totusi piscina trebuia sa arate impecabil (4*)!???
3. la etajul 2 in fata liftului era un miros persistent de branza imputita (probabil mocheta era uda)
4. la restaurant era o murdarie de nedescris, mesele necuratate, urme pe tacamuri de carpe murdare, acelasi personal de ani de zile plictisit de turisti si pusi numai pe combinatii (fara bon fiscal...)
Propun ministerului de resort care a catalogat hotelul la 4* acum 2-3 ani sa mai faca un control?! , nu-si merita banii pentru 4*!!!
Trimis de onze in 06.09.09 11:50:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (onze); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Fiecare hotel isi rezerva dreptul de a face check-in-ul la ce ora doreste. In conditiile prezentate de tine..eu nu m-as fi cazat. E decizia fiecaruia de a sta in asemenea conditii.
- Jul.2024 Nesperat de bine la Hotel Comandor — scris în 26.07.24 de cod_gabriel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Economia hotelierului pe banii tăi — scris în 08.07.23 de ux129637 din IAșI - nu recomandă
- Jul.2022 Vom reveni sigur - dacă nu intervine ceva obiectiv care să ne împiedice... — scris în 18.07.22 de mircea53 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Comandor update 2021 — scris în 26.07.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Un sejur liniștit — scris în 22.01.22 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O vacanta controversata — scris în 21.08.19 de artemis2 din ORADEA - nu recomandă
- Aug.2018 Priveliștea face toți banii! — scris în 08.09.18 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ