Am ales pentru a doua oara Club Vila Bran si nu regret nici o secunda. Ca si prima oara (in urma cu aproximativ un an), serviciile au fost de nota 20.
Personal extraordinar de amabil si atent, atentie la detalii din toate punctele de vedere (amenajare restaurant, camere, zone de agrement), program diversificat.
O destinatie de vis atat pentru cei ce vor sa petreaca un sejur cu copii, cat si pentru cei care vor pur si simplu relaxare.
Nu, daca nu va face placere prezenta copiilor peste tot, nu e locul pentru dumneavoastra.
Tot personalul este atent sa nu va lipseasca nimic si sa va simtiti ca acasa.
Piscina interioara renovata recent arata foarte bine. Apa a fost suficient de calda.
Tot in cadrul cladirii cu piscina interioara sunt 2 jacuzzi incapatoare, sauna umeda, sauna uscata si salina. Toate functionale si curate.
Semnal Wi-Fi foarte bun in tot complexul, de sus pana jos.
Felicitari Club Vila Bran! Un loc unde voi reveni oricand cu placere!
Trimis de KillerINC in 11.02.18 11:09:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (KillerINC); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52195100 N, 25.37366700 E - CONFIRMATE
@KillerINC: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Folosiți timpul trecut în exprimare; noi știm însă că sunteți încă acolo (sau în zonă).
Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Buna seara!
O sa ajung la vila bran luna aceasta si ma intereseaza daca sunteti cazat intr-o camera "reconditionata" (asta a fost exprimarea receptionerei), daca exista si sunt functionale acel laudat cinematograf si loc de joaca interior ptr copii?
Încă ceva...
Daca la receptie ati platit un alt pret decat cel comunicat in momentul rezervării, cum am inteles ca au mai facut?
Multumesc!
@KillerINC: Și eu sunt interesată de răspunsul la întrebările lui @Marinus2010 pentru că intenționez să ajungem acolo în luna mai. Ați mai fost acolo la sfârșitul primăverii? Oare vor mai încălzi camerele?
@cris1982: nu cred că vom primi raspuns...
Înscris pe 11.02... scris articol pe 11.02... ultima dată online 11.02...
@Marinus2010: Tocmai mă uitam peste review-rile anterioare și am găsit mai multe review-ri scrise de utilizatori care parcă și-au făcut cont special doar ca să scrie despre acest club și ulterior n-au mai intrat. Sper totuși să fie adevărate informațiile cuprinse în ele. Eu aștept review-ul tău. Nu mă grăbesc deocamdată cu rezervarea, că este timp suficient până la 15 mai.
@cris1982: am rezervare începând cu 25.02... 4 nopti.
Am semne de întrebare asupra corectitudinii lor.
Am vorbit in mai multe randuri cu diverse recepționere si mi s-au dat tarife diferite, nu erau consecvente nici asupra disponibilității camerelor, au mărit tariful fata de ce era afisat pe site (culmea, fix in prima perioada de ninsoare, noi vrând să mergem si atunci).
Au spus ca site-ul este in lucru... si tarifele valabile sunt cele oferite de recepție, telefonic.
Cum a nins... cum s-au schimbat tarifele, dar nu și pe site.
Site-ul nu este in lucru, urmarindu-l din decembrie - ianuarie si menționând acest lucru, am primit tariful afisat ptr perioada dorita.
O prietena a trebuit să se scandalizeze la receptie, în primavara, ptr a reveni la tariful discutat telefonic... acolo, cand au ajuns, s-au trezit cu altul majorat.
Chiar azi am trimis facut plata integrală a celor 4 camere, tocmai ptr a nu avea surprize.
Nu ma exprim încă si astept sejurul , iar după ... imi voi spune parerea mea , asupra Club Vila Bran .
Sper sa nu fie probleme de nici un fel ...
@Marinus2010: Oh! Ce stres cu tarifele! Se creează o impresie de neseriozitate încă de la faza de rezervare! Încearcă să te prostească în față! Sper să nu mai fie incidente și în timpul sejurului.
- Aug.2024 Club Vila Bran de la superlativ în 2021 la execrabil în 2024 — scris în 05.08.24 de doru78 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Omul sfințeste locul — scris în 21.07.24 de sonobel_ms3 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Experienta culinara deosebita la Restaurant Club Vila Bran — scris în 26.02.24 de Sabac din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Un loc ce nu mai merita văzut — scris în 26.02.23 de ux128552 din RâMNICU VâLCEA
- Aug.2022 Dezamagitor la capitol servicii-mancare-cazare — scris în 20.08.22 de ux126835 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jul.2022 Dezamagire — scris în 30.07.22 de ux126322 din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2022 Un loc fantastic pentru intreaga familie — scris în 25.04.22 de Bogdan-Mihai din PLOIEşTI - RECOMANDĂ