DEZASTRU
evitati acest loc, este recomandat dar am fost acolo si nu este ceea ce pare, totul dezastru, receptionere acre si nu ofera informatiile necesare la telefon pt pachetul fara masa si cel all inclusive
despre SERVICII
receptionerele au un aer de superioritate, iar cand am cerut o noua bratara pentru fetita mea care si-o scosese o data cu bluza, mi au dat alta cu conditia sa o aduc pe cea veche inapoi... poate se gandeau ca peste noapte mai fac un copil si il bag la activitati fara sa fi platit pentru el
despre CAMERE & COND. CAZARE
mobilier vechi, cred ca este de la deschiderea clubului, lenjerii uzate, dopul de la cada pus de forma
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
tuica si visinata care se da din partea casei nu este decat o amestecatura de la ceea ce ramane de pe mese
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
toate obiectivele din cadrul clubului vechi antice si de demult
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
sala de jocuri murdara cu mese de biliard infecte, mese cu piese lipsa
Trimis de ux118611 in 07.02.21 13:34:57
- A fost prima sa vizită/vacanță în BRAN
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux118611); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52195100 N, 25.37366700 E - CONFIRMATE
@ux118611: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 102465&hid=1079.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux118611 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
@ux118611: pesemne ma voi adresa cuiva care oricum nu va ma scrie nimic pe aici. Nici review-uri / nici ecouri.
Am un amic, culmea tot din Constanta, care tocmai s-a intors de la Club Vila Bran. A umplut fecebookul de poze! Poze reale nu furate de pe www.Comparand pozele lui cu spusele tale inclin sa cred ca ai nimerit in alta parte.
Nemultumirea ta cred ca pleaca, in principal, de la
”mancare sub orice critica la all inclusive, ca la spital sau chiar ai rau ca la autoservire, fetita dupa„puiul ca la bran” am fost nevoita sa merg cu ea la stomatolog pentru ca s-a rupt un dinte asa de tare este.
1. faci confuzie intre allin si pensiune completa
2. normal ca le pica dintii copiiilor fiind exact la varsta cand se schimba (natural). AM avut si eu niste musafire (copii, Erasmus) din Suedia si cand uneia i-a picat un dinte intr-o felie de paine m-au luat toate transpiratiile! Mi-au trecut instant cand am vazut cum isi punea poze pe Insta si si-a ' ' pitit' ' dintele sub perna!
@Nasshu: oricum fezastru total mergi si tu si da 3100 ron 4 nopti all inclusive
@ux118611: amice, Club Vila Bran nu ofera servicii all inclusive, alea cu care pesemne esti tu obisnuit pe la turci!
Scrie clar pe siteul lor :
”Mesele se desfasoara la Restaurantul principal - Stana Traditionala. Orele de servire a meselor sunt prestabilite, respectiv cina intre 20.00-21.30, mic dejun intre 9.00-10.30, pranz intre 12.30-14.00. In tarif nu este inclusa bautura, alta decat cea mentionata explicit in meniu.
Veti putea alege variantele de meniu dintre 3 variante de meniu prestabilite
adica pensiune completa, nicidecum all inclusive.
Pe AFA cred ca nu exista hotel cu aproape 200 recenzii! in plus
- MEDIA NOTELOR acordate de TURIȘTI: 9.26
- GRAD RECOMANDARE: 85.83%
@ux118611: esti prost taica tu daca te duci de vouchere fe vacanta nu stii ca eu sm dat 3100 mic dejun, pranz si cina tsramule, dar hai sa iti radpund ca sa stii cu ce se mananca
@ux118611: multumesc, pentru modul de adresare!
”nu stii ca eu sm dat 3100 mic dejun, pranz si cina
pesemne de aici supararea nu era si bautura inclusa in tarif!
p.s.
Ca fapt divers nimeni din familia mea nu beneficiaza de pomeni (vouchere de vacanta, etc).
@webmasterX: am revenit si iti dau cartonas rosu ca esti pe dinafara cu ce se intampla pe la club vila bran. sau esti chiar patronul speriat care isi cam pierde din clientii care vin la„impinge taba„??
- Aug.2024 Club Vila Bran de la superlativ în 2021 la execrabil în 2024 — scris în 05.08.24 de doru78 din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Omul sfințeste locul — scris în 21.07.24 de sonobel_ms3 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Experienta culinara deosebita la Restaurant Club Vila Bran — scris în 26.02.24 de Sabac din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Un loc ce nu mai merita văzut — scris în 26.02.23 de ux128552 din RâMNICU VâLCEA
- Aug.2022 Dezamagitor la capitol servicii-mancare-cazare — scris în 20.08.22 de ux126835 din TIMIșOARA - nu recomandă
- Jul.2022 Dezamagire — scris în 30.07.22 de ux126322 din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2022 Un loc fantastic pentru intreaga familie — scris în 25.04.22 de Bogdan-Mihai din PLOIEşTI - RECOMANDĂ