Conform contractului de ani de zile pe care il are firma la care lucrez, am inoptat la Hotel Club Karo de la marginea Bacaului (adresa oficiala tine de satul Magura, hotelul fiind situat pe centura Bacaului aproape de giratoriul care separa DN-urile de Onesti si Piatra Neamt). D
in soseaua principala exista indicator in stanga cum vii din giratoriu pe centura, care te urca 200 m pe un drum partial neamenjat si ingust pe coama dealului unde este Hotel Club Karo.
Hotelul, unde am fost cazat de mai multe ori, are dotari 3* pe deplin meritate. O parcare imensa doar a lor, terasa frumoasa cu copaci, vegetatie, umbra sau soare, teren sport, piscina.
Serviciile sunt ok, chiar daca nu e prima data cand nu am primit confirmarea de rezervare si era cat pe ce sa raman pe dinafara, la receptie primind informatia ca nu mai sunt camere in afara de camra de protocol.
Camera (ca fiind ultima) a fost de nerefuzat, dar nu s-a ridicat la standardul celorlate, nu a avut minibar, nu era izolata fonic si a fost murdara, ceea ce in camerele standard nu am patit niciodata.
Micul dejun compus din 2 variante la alegere. Un loc unde te poti feri de zgomotul orasului, in linii mari ok.
Dan
Trimis de Dan&Ema in 10.07.13 20:28:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.56368100 N, 26.87516200 E - neconfirmate încă
- Jun.2015 Grozav — scris în 04.07.15 de mihai.eu din GALAţI - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Din nou in delegatie la Hotel Club Karo — scris în 25.02.14 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ