De fiecare data cand am plecat in concediu am citit impresii despre locul respectiv si de cele mai multe ori nu au fost corecte asa ca am decis ca anul acesta sa ma implic mai mult in speranta ca-i pot ajuta pe altii in alegerile lor si am cules informatii de la turistii cu care am interactionat in concediu, bineanteles cazati la Dunarea.
Concluzia mea este urmatoarea:
- daca te duci la complexul Dunarea, prin achizitionarea unui bilet platit integral de tine NU RECOMAND.
- daca te duci la complexul Dumarea, cu bilet de la fabrica, e OK, pt ca atata timp cat nu scoti banii din buzunar, nu te ridici cu pretentii.
Si sa fiu si mai inteleasa:
- eu am platit 2000 Ron, pe un bilet si am mai cheltuit alti 2000 acolo (2 adulti);
- o cunostinta a plecat prin bilet platit de fabrica si a cheltuit cu tot cu benzina 600 Ron (2 adulti si 2 copii).
Plusurile hotelului sunt:
- aspectul curtii interioare (multa verdeata, flori, curatenie, ingrijirea acesteia este de nota 10);
- animatia pentru copii de la piscina;
- frumos restaurantul (normal ca si-au dat interesul ca se inchiriaza pt. nunti, botezuri, cumetrii...)
- seara tematica la restaurant;
Minusuri sunt:
- camerele duble standard sunt jalnice;
- curatenia lasa de dorit (se face zilnic dar superficial);
- baia minuscula (si un jeg de nedescris; am facut eu smotru o ora cand ne-am cazat ca sa o putem folosii);
- hotelul nu raspunde pentru lucrurile furate din camere (aici mi se pare ca da mana libera angajatilor sa fure);
- nu-ti ofera nici un gram de siguranta (poate intra in complex, oricine si oricand, fara nici un fel de probleme);
- receptia este inchisa pe timpul noptii;
- balcoanele de la parter nu exista, iesi direct in curte si nu e delimitat cu un gardulet ceva... ;
- mancarea este scumpa si oribila de gen cantina (o pulpa de pui normala 17 Ron, una mai mare 22 Ron, 20-22 Ron o bucata de ceafa, 22 Ron piept de pui, mentionez ca preturile sunt fara garnitura si salata);
Si atentie ca personalul are obiceiul de a mai gresi la sume (si mereu in plus);
- dimineata mirositi mancarea ca se intampla sa mai fie si alterata (asta se intampla daca te duci in prima jumatate de ora de la deschiderea restaurantului);
- marea este foarte, foarte departe (impotrant pt cei care fac zilnic aerosoli; eu am renuntat la MD);
- locurile de parcare insuficiente;
- complexul este amplasat intr-o zona foarte urata si deprimanta;
- personalul foarte cifulit si nesimtit la modul ca te luau peste picior daca aveai vreo problema.
- SOCUL suprem l-am avut cand am ajuns la plaja si am vazut ca in fata sezlongurilor de pe O PLAJA PRIVATA sunt cearceafuri cu oameni fara pic de civilizatie si educatie si bun simt...
A mers sotul si a discutat cu cei care se ocupau de plaja privata si raspunsul a fost "si ce vrei domne' sa le fac"
Plaja jegoasa cu vanzatorii de: porumb, zmeura, gogosi, tricouri, adidasi, genti, prosoape, scoici, etc... ; care se intreceau in rime una mai porno ca alta.
Daca ai apucat sa pleci din tara, clar nu-ti place (recunosc ca nu am mai fost pe litoralul Romanesc de 6 ani, dar am ramas cu un gust amar si sincer daca eram doar eu cu sotul clar am fi plecat in a doua zi).
Eu cand merg in concediu fac raportul la calitate pret si sincer nu se merita.
Multumesc Complec Dunarea ca mi-ati stricat concediul si sper ca voi sa nu patiti la fel.
Daca aveti intrebari, nelamuriri, va raspund cu mare drag.
Trimis de dana1225 in 04.09.12 14:45:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dana1225); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dana1225: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2022 Marire si Decadere!!! — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super naspa vacanta...la 1000 euro. O alta romaneasca — scris în 30.07.22 de ux126324 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta de 2 lei pentru 1200 eur — scris în 02.07.22 de Lupalb13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Un hotel care incearca sa isi merite stelele afisate — scris în 24.06.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 21.08.21 de adimao01 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2021 Dunarea in continua scadere — scris în 07.08.21 de Dezso din SIMLEU SILVANIEI - nu recomandă
- Sep.2020 NU as mai merge — scris în 18.09.20 de mami_sv din SUCEAVA - nu recomandă