Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Nimic nu arată atât de bine cum se expune pe site-ul complexului.
În primul rând, pe site scrie clar că fiecare cameră este dotată cu internet, dar de fapt poţi avea acces doar dacă stai la recepţie sau la piscină. Când am vorbit cu cei de la receptie, mai întâi mi-au râs în nas şi au încercat să mă convingă că am citit greşit pe site. În cele din urmă, au vrut să îmi demonstreze că nu am dreptate şi au intrat pe site. S-a dovedit că la secţiunea "cazare", prima facilitate trecută este chiar "internet în cameră". Cu toate astea, nimeni nu a făcut nimic. Mi s-a spus "Asta e, nu AM CE SĂ ÎŢI FAC".
La piscină nu poţi ocupa loc decât dacă te trezeşti de la 6 să pui prosoape pe şezlonguri şi dacă legi umbrela de una dintre ele. Multă lume face aşa şi apoi pleacă să facă plajă pe malul mării. Cei care rămân la piscină stau în apă sau pe marginea bazinului pentru că nu pot da prosoapele de-o parte.
Mai mult, parcarea nu este păzită şi am avut ghinionul de a ni se sparge maşina.
Camera nu arată ca pe site. Noi am stat 3 adulţi în cameră şi am plătit pentru pat suplimetar şi am primit o saltea pentru că paturile pliante sunt rupte. Ulterior mi s-au pus în braţe şi aşternuturile. Prosoapele sunt gri. Mai toată lumea vine cu prosoape de acasă aşa că ar fi mai bine să nu le mai pună pentru că se fac de râs. Baia este murdară, cu o cabină de duş foarte, foarte mică şi plină de zoaie.
Trimis de MGO in 26.08.12 20:41:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: Complex Brad-Bran-Bega
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MGO); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MGO: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Nu stiu in ce perioada ati fost la Dunarea, dar pot sa va asigur ca, in intervalul 16-23 august 2012, am ocupat sezlonguri in jurul orei 8 (dimineata). Aici este vorba despre piscina, asa cum ati afirmat in rezumat. Nu m-am trezit niciodata mai devreme de 7,30, desi mi-ar fi placut ceva aerosoli. Cat a fost vremea mai racoroasa, erau sezlonguri libere chiar si la 9,30, atunci cand ne intorceam de la micul dejun. Despre plaja nu ma pronunt, pentru ca am ajuns acolo doar dupa-amiezile, cand sezlonguri erau pe saturate.
Cat despre internet... noua nu ne-a ras nimeni in nas, ci ne-au spus adevarul: in camera cand ,,se prinde" wireless-ul, cand nu. Exact asa a fost, iar in majoritatea timpului am putut intra pe internet de pe terasa (este adevarat ca am avut camera aproape de piscina).
Prosoapele si asternuturile noastre au fost foarte curate, insa am folosit prosoapele personale, la plaja, din motive de igiena. Ar fi fost neplacut sa ne stergem, dupa dus, cu niste prosoape mototolite pe sezlonguri si umede de la apa piscinei sau a marii. Inclin sa cred ca majoritatea tutistilor prefera prosoapele personale, la plaja, din aceleasi motive.
Despre restul, probabil ca aveti dreptate. Multi s-au plans aici ca spatiile sunt foarte mici in camerele standard. Incidentul cu masina este regretabil si sper ca v-ati recuperat bunurile.
- Aug.2022 Marire si Decadere!!! — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super naspa vacanta...la 1000 euro. O alta romaneasca — scris în 30.07.22 de ux126324 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta de 2 lei pentru 1200 eur — scris în 02.07.22 de Lupalb13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Un hotel care incearca sa isi merite stelele afisate — scris în 24.06.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 21.08.21 de adimao01 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2021 Dunarea in continua scadere — scris în 07.08.21 de Dezso din SIMLEU SILVANIEI - nu recomandă
- Sep.2020 NU as mai merge — scris în 18.09.20 de mami_sv din SUCEAVA - nu recomandă