Am intrat pe site-ul clubului, am vazut ca pretul unei camere duble cu pensiune completa in perioada dorita de noi este relativ OK (165 lei) - ne-am gandit ca o data mergem si noi la mare, macar stam fara griji, si am sunat sa intrebam daca mai sunt camere libere si sa facem o rezervare, insa am facut greseala de a nu intreba daca preturile sunt aceleasi ca pe site. Am gasit destul de greu clubul din cauza lipsei placutelor cu numele strazilor si a eventualelor indicatoare / bannere in strada pe care se afla.
La receptie am dat ochii cu panoul digital pe care erau afisate preturile pentru camere - o camera dubla simpla aparea cu 210 lei. Ne-am apropiat si am spus ca avem o rezervare, si ni s-a calculat pretul pentru 2 nopti cu pensiune completa, pret care depasea bine 600 lei. Am spus ca pe site sunt alte preturi, respectiv 165 lei/noapte, si ni s-a recomandat sa asteptam sa vorbim cu sefa.
Am hotarat sa cautam in alta parte, si in cele din urma am dat o sansa si micilor intreprinzatori locali, si ne-am facut propriul "all inclusive" luand pranzul si cina (la ce ore am dorit noi) la autoserviri/pizzerii din zona, plus alte mofturi gen bere sau inghetata pe plaja (unde am stat frumos si comod pe nisip), si am ajuns sa ne coste mai ieftin decat minisejurul pe care il speram la clubul Dunarea. "Regula de aur", pe care am urmat-o cu sfintenie la alegerea locului unde sa iei masa (mai ales in cazul unui sejur si cu copiii), a fost "urmareste multimea". Insa pentru cine are copii, a fost in strainatate la"all inclusive" si vrea acelasi lucru si in tara, si are si posibilitatea amortizarii micilor "surprize" financiare, suntem convinsi ca acest club este locatia ideala.
In concluzie, am luat aceasta experienta ca o intamplare gen "tot raul - spre bine": daca erau afisate preturile reale, nu mai ajungeam la mare :) Multumim clubului Dunarea pentru (lipsa de) promptitudine in actualizarea site-ului ;)
Trimis de vacanta in doi in 09.07.12 12:11:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vacanta in doi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul va fi publicat fara note, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate.
- Aug.2022 Marire si Decadere!!! — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super naspa vacanta...la 1000 euro. O alta romaneasca — scris în 30.07.22 de ux126324 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta de 2 lei pentru 1200 eur — scris în 02.07.22 de Lupalb13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Un hotel care incearca sa isi merite stelele afisate — scris în 24.06.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 21.08.21 de adimao01 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2021 Dunarea in continua scadere — scris în 07.08.21 de Dezso din SIMLEU SILVANIEI - nu recomandă
- Sep.2020 NU as mai merge — scris în 18.09.20 de mami_sv din SUCEAVA - nu recomandă