Salutare tuturor! Am incercat aceasta locatie la inceputul lunii august in 2011 petrecand cu familia un sejur de 7 zile. Am ocolit locatia cu un an inainte, ca urmare a impresiilor mai putin placute ale altor turisti scrise pe forum. Dar dupa "probarea" ei de catre alti amici si prieteni, ne-am hotarat sa o incercam si noi.
Trebuie sa amintesc ca este o locatie de 3 stele si nu de 4.
Este o locatie recomandata famililor cu copii mici, are un spatiu destul de generos intre cladiri, cu alei pe care te poti plimba, cu 2 locuri de joaca, unul destul de aproape de piscine.
Noi am avut o camera dubla superior la bungalow. Camera era spatioasa, climatizarea functiona, micile probleme avute cu barul sau rezolvat repede dupa anunt la receptie l-au schimbat, sfoara de prosoape lipsea, dar am procurat una de la responsabilii cu curatenia. Baia era curata, dar... cu uscatorul lipsa din motive de exploatere defectuoasa. Terasa era super, cu masa si scaune si incadrata de jardiniere cu flori, iar privelistea din fata era o alee serpuita marginita de gazon verde intretinut, arbusti si copaci, iar in zare se vedea piscina. Fetita noastra a fost f. incantata ca poate iesi direct afara sa exploreze imprejurimile.
Curatenie se facea zilnic, lenjeria a fost schimbata de 2 ori, iar prosoapele se schimbau si cand erau puse pe podea.
Mancare la micul dejun se servea bufet suedez destul de variata aveai ce alege si pentru copilasi, cafeaua era de duzina:(, la pranz si cina masa se servea in sistem autoservire, proaspata si variata ca sortimente. Noua ne -a placut acest sistem, ne-am felicitat ca am ales aceasta varianta pentru ca reuseam sa hranim puiutza destul de repede in comparatie cu variata servire masa la restaurant sistem a la carte aleasa in alte vacante. Debarasarea meselor se face destul de rapid, iar in restaurant aveau scaunele pentru copii destul de multe.
Pretul mancarii era convenabil, iar resturantul era destul de aproape.
Plaja era destul de departe pentru o deplasare cu copii mititei; plaja propriu-zisa era relativ buna, facand exceptie de felul in care stiu unii sa depoziteze mucurile de tigara, cojile de seminte.
Un punct in minus ar fi parcare-locuri insuficiente.
Personalul de la receptie si cel administrativ a fost amabil.
La capitolul distractie ar fi de punctat animatorii pentru copii de la piscine doar dupa amiaza, jacuzzi in aer liber, mini spectacolele de restaurant cu dizeuze si bandul localului.
In concluzie platesti confort de 3 stele primesti confort de 3 stele.
Trimis de danibv in 28.05.12 00:35:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danibv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mi-a placut modul obiectiv in care ai prezentat Complexul Dunarea. Tind sa cred impresiile care pun in balanta plusurile si minusurile, nu ,,descarcarile nervoase ,,mai putin credibile, care fac totul harcea-parcea. Anul acesta ne vom petrece si noi vacanta la ,,Dunarea ,,si am mers pe mana turistilor ca tine. Sper sa revenim cu bune impresii, mai ales ca in poze arata foarte bine.
- Aug.2022 Marire si Decadere!!! — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super naspa vacanta...la 1000 euro. O alta romaneasca — scris în 30.07.22 de ux126324 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta de 2 lei pentru 1200 eur — scris în 02.07.22 de Lupalb13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Un hotel care incearca sa isi merite stelele afisate — scris în 24.06.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 21.08.21 de adimao01 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2021 Dunarea in continua scadere — scris în 07.08.21 de Dezso din SIMLEU SILVANIEI - nu recomandă
- Sep.2020 NU as mai merge — scris în 18.09.20 de mami_sv din SUCEAVA - nu recomandă