Complexul ne-a impresionat in comparatie cu ce "bombe" sunt pe litoralul romanesc. Noi am fost cu progarmul "Litoralul pt toti" si pretul a fost rezonabil.
Din pacate, fiind printre primele serii (inceput de iunie) se mai lucra si zgomotul aferent era deranjant. Piscina avea o apa cam rece, in perioada aceea. La jacuzzi se lucra, nu era functional. Muzica excesiv de tare la piscina, nu te lasa sa te odihnesti daca erai cazat in zona.
Am apreciat ca proprietarii se straduiesc sa puna la punct si cele mai mici detalii (spatiul verde, flori). Locurile de joaca pt copii sunt super, aparate de fitness pt ei la piscina. Pacat ca barul de la piscina nu e orientat spre aceasta spre a servi bauturi direct in piscina.
Totul era nou (mobilier, saltelele de la pat), proaspat zugravit. Baia cam mica. Curatenia OK.
Nu existau meniuri la restaurant, chelnerul iti recita preparatele.
Micul dejun OK.
La plaja mergeam cu masina, oricum nu ramaneam in Eforie, prefer Olimpul.
Ca si program artistic, la restaurant, care arata foarte bine, totul nou, curat, era o formatie care canta seara.
Vilele sunt faine, dar e greu sa faci o comparatie cu Antalya. In primul rand 5 stele nu se compara cu 3.
Trimis de rodica p in 19.07.09 17:33:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rodica p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
frate, da puneti vreunul ceva poze, ca ne-ati facut de-a dreptul curiosi...
- Aug.2022 Marire si Decadere!!! — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super naspa vacanta...la 1000 euro. O alta romaneasca — scris în 30.07.22 de ux126324 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta de 2 lei pentru 1200 eur — scris în 02.07.22 de Lupalb13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Un hotel care incearca sa isi merite stelele afisate — scris în 24.06.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 21.08.21 de adimao01 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2021 Dunarea in continua scadere — scris în 07.08.21 de Dezso din SIMLEU SILVANIEI - nu recomandă
- Sep.2020 NU as mai merge — scris în 18.09.20 de mami_sv din SUCEAVA - nu recomandă