foarte departe de plaja (2 km) mancare execrabila (aceleasi 4 feluri pe fiecare zi) nu se schimba lenjeria nici prosoapele din camera, pe jos se spala numai cu apa, la wc si la dus am cumparat clor ca sa curatam mizeria, fara plase de tantari la ferestre, la plaja sa nu faci prostia sa achiti dinainte ca oricum nu apuci sa stai la umbra decat daca nu servesti micul dejun, daca vrei sa stai la piscina ocupati loc de la 6 dimineata alfel nu se poate pe sezlong (vin melteni arunca un prosop sau un colac si este ocupat toata ziua
intrun cuvant DEZASTRU FRATILOR!!!
Trimis de gabi1name in 15.07.11 17:37:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabi1name); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sunt invidios pe cei care reusesc cu servicii proaste sa stoarca sume mari de bani de la naivi...
se pare ca ai fost in alta parte, noi am stat intr_o camera dubla superioara (click aici), in care am gasit mereu curat cind ne intorceam la prinz de la plaja, prosoapele se schimbau zilnic, iar lenjeria s-a schimbat de 2 ori in 7 zile, cred ca suficient, pentru 5 lei pe care i-am lasat cameristei, tintari nu am vazut niciunul, deci nu vad rostul plasei de tintari, mincarea destul de diversificata, plaja intradevar departe, dar cu niste domni carese ocupau foarte amabili mai ales daca dadeai un 10 lei la incepuul sejurului, asa ca eu cred ca pentru 15lei adica trei beri pe care trebuia sa le dai atentie ai ratat sa te simti bine de 500 de euro.
am venit de cateva zile acasa si am intrat sa postez un review despre aceasta locatie. am decis totusi sa nu o fac, dar sa te contazic si pe tine....
Nota webmaster: ecoul a fost postat ca review distinct: aici.
@ochiverzi: asteptam, totusi, impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii. Daca doresti, copiaza textul de mai sus si reincarca-l folosind linkul ADAUGA IMPRESII NOI (vezi imediat mai jos)
- Aug.2022 Marire si Decadere!!! — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super naspa vacanta...la 1000 euro. O alta romaneasca — scris în 30.07.22 de ux126324 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta de 2 lei pentru 1200 eur — scris în 02.07.22 de Lupalb13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Un hotel care incearca sa isi merite stelele afisate — scris în 24.06.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 21.08.21 de adimao01 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2021 Dunarea in continua scadere — scris în 07.08.21 de Dezso din SIMLEU SILVANIEI - nu recomandă
- Sep.2020 NU as mai merge — scris în 18.09.20 de mami_sv din SUCEAVA - nu recomandă