Ce ne-a placut:
-piscina foarte mare, curata;
-apa calda permanent
-televizorul (plasma)
-prosoapele, curatenia erau schimbate frecvent
Ce nu ne-a placut:
-camera micuta (dar pe noi nu ne-a afectat prea mult)
-cam departe de plaja pentru cei mici
-frigiderul mic
Trimis de delinyka in 20.02.11 19:06:01
- A fost prima sa vizită/vacanță în EFORIE NORD
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (delinyka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
review-ul a fost "adus" la vechea rubrica deja existenta pe site; urmeaza sa fie aduse si pozele atasate acolo; rubrica nou-introdusa va fi stearsa.
@delynika: te rugam sa reincarci pozele pe care le-ai incarcat ieri la rubrica acestui hotel (inainte de a scrie reveiw-ul), din cauza atator mutari, s-au pierdut pe drum
Din pacate, cele 7 poze incarcate initial la acest review s-au pierdut din motive tehnice; am sperat ca autoarea le va reincarca, dar se pare ca nu a mai intrat de atunci pe site.
Publicam in consecinta review-ul asa cum e, poate fi util celor interesati. Poate in timp delykina va reusi sa reincarce si pozele
Citit, placut, votat! Dar cazarea? Cat a costat cazarea?
Constat cu multa satisfactie ca litoralul romanesc incepe sa se trezeasca incepand sa fie o alternativa la prietenii bulgari. cand totul va fi gata probabil; ca vor disparea plajele datorita eroziunii.
Recomandati pentru vacanta Complexul Dunarea? Unde este situat in statiune acest complex? Ceva despre pretul sejurului, sau macar pretul pe zi/ camera/cazare. Despre masa nu ati spus nimic, meniu, pret? Nu ati mancat acolo? Alte dotari in camere in afara de televizor si minifrigider? Posibilitatile de recreere si distractie oferite de acest complex de trei stele?
Observ ca ai punctat la toate dar nu prea ne oferi informatii despre cazare (inafara de dimensiunea camerei), despre masa, despre plaja din Eforie.
Cam cat a costat sejurul. Micul dejun stiam ca se include in pret.
Ati mai avut si alte mese?
@sportiv, ca o cunoscatoare ce sunt (glumesc), nu ti-as recomanda acest complex din urmatorul motiv; se afla undeva in zona garii din Eforie. Am spus tot!
Complexul este renovat este bunicel, dar atit timp cit in Eforie s-au construit multe pensiuni noi, cu dotari si pozitii bune fata de plaja, ti-as sugera sa te reorientezi!
Preturile sunt f bune, undeva intre50-90/ron/zi/camera. Depinde de perioada in care mergi.
In Eforie Nord este plin de asemenea pensiuni pe stradutele de pe Paltinului, Teiului, zona Grand, 1Mai, etc.
[@maria.55]: E cam departe, da, dar depinde cat esti de sportiv. Pe site e o harta cu pozitionarea exacta. Noi o luam cu bebe pa partea cu gara, pe langa techirghiol si ieseam practic pe partea cealalta a lacului belona (spre "la stuf") nu prin centru (adik pe langa vechea posta si apoi in jos spre hotel belona).
E adevarat ca la pensiune poate fi mai ieftin (de multe ori e la fel) dar nu ai piscina, animatori si alte activitati incluse plus ca la dunarea poti iesi la iarba verde sa mananci sa joci table, volei, badminton, etc chiar in fata camerei tale.
Si eu consider ca e un complex care face diferenta pe litoralul romanesc. Un alt exemplu ar fi H California-Cap Aurora, care nu are conditii la fel de bune de cazare dar super program pentru copii.
[@alinutzza140 ]: Nu vad de ce ceri detalii legate de pret. Ele difera f mult in functie de perioada si iti sunt foarte accesibile la o simpla cautare pe google
- Aug.2022 Marire si Decadere!!! — scris în 31.08.22 de iustin_79 din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Super naspa vacanta...la 1000 euro. O alta romaneasca — scris în 30.07.22 de ux126324 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2022 Vacanta de 2 lei pentru 1200 eur — scris în 02.07.22 de Lupalb13 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2022 Un hotel care incearca sa isi merite stelele afisate — scris în 24.06.22 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Dezamagitor — scris în 21.08.21 de adimao01 din ARGES - nu recomandă
- Aug.2021 Dunarea in continua scadere — scris în 07.08.21 de Dezso din SIMLEU SILVANIEI - nu recomandă
- Sep.2020 NU as mai merge — scris în 18.09.20 de mami_sv din SUCEAVA - nu recomandă