ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.04.2025

BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Hotel Club Bucovina -- Clubul select din Bucovina

TIPĂREȘTE

După îndelungi căutări și negocieri, locul de adunare a găștii vesele și frumoase a AFA a fost ales Hotel Club Bucovina.

Adresă: Bulevardul Bucovina 174, Suceava 725300

Număr de telefon: 0751 231 541

Club Bucovina se afla in Gura Humorului, la 2 km de centrul orasului Gura Humorului, dar, de fapt, se află în Păltinoasa.

N-am înțeles de ce ditai șoseaua națională se numește Bulevard, dar… deh, oi fi eu mai neînțelegătoare!

JOI, 27.03.2025 14:30--15

Mulțumită dragilor mei prieteni @crismis și @DeVis, am ajuns pe după amiază acolo după un drum de aproximativ 5 ore, cu două pauze de” ajustare” și de” hrănire” a” cailor albi” .

Ne-a întâmpinat o clădire masivă, dar primitoare, cu o arhitectură în stil bucovinean.

După ce Tati, căci despre el este vorba, a parcat” caii albi” în parcarea generoasă și gratuită a hotelului, am plecat spre recepție.

M-a impresionat plăcut panta pentru dizabilitați ca mine, pe care am urcat mai ușor cu bagajele.

Am remarcat că hotelul avea o terasă amenajată pentru vicioasa din mine! Nu mai eram marginalizați!

A doua zi aveam să aflu că, de fapt, terasa ocupa două laturi ale hotelului.

Recepția mare, curată, frumos decorată și frumos mirositoare mi-a atras atenția!

La fel și toaletele de la recepție. Spațiu, curățenie, miros plăcut, dotări suficiente…

Doamna foarte amabilă de la recepție ne-a făcut cazarea și ne-a dat cardurile de acces în camere.

Am luat liftul panoramic spre etajul doi, unde aveam camera 217.

Spațiul de relaxare de la etajul meu arata superb, îndemna la odihnă.

Am mers pe holul din dreapta, foarte curat și cu mochetă groasă, luminat cu lămpi cu senzor de mișcare, și am ajuns la ușă.

CAMERA 217

O triplă ingenios compartimentata care, desi nu foarte spațioasă, nu a dat senzația de sufocare, de înghesuială.

Holul de la intrare, cu gresie, era mobilat cu un dulap mare, cu compartiment cu rafturi, unde erau halatele de baie, albe și pufoase, dar pe care eu nu le-am folosit, și cu spațiu pentru haine lungi, unde am găsit umerașe. Între dulap și perete era un cuier. Foarte util dar și foarte… înalt. Cu greu am putut să-l folosesc. Legenda spune că ar fi fost și seif. Nu știu, n-am văzut, nu mi-a trebuit.

De aici, în față se continua cu BAIA. Largă, spațioasă, curată, sistem de iluminare foarte bun și cu o cabină de duș încăpătoare, cu dozator pentru gelul de duș...

Același sistem de dozare și la chiuveta. Io-s mai… tălâmbă și m-am prins mai greu cum se folosește, dar și când m-am prins… Sâmbătă seara l-am terminat pe cel de la duș!

Prosoape albe, moi, pufoase și curate, săpunele gen hotel, căști pentru duș, uscător de păr, papuci de unică folosință, hârtie igienică și… cam atât. N-am găsit șampon. Nu că mi-ar fi trebuit!

Baia mea avea fereastră pentru aerisire. Foarte utilă, fiindcă apa era foarte caldă și se formau aburi.

Nu m-a deranjat nici un miros suspect în baie.

CAMERA

Din același hol, în dreapta se intra în camera. Mare, curată, spațioasă, elegantă, cu parchet din lemn masiv, acoperit cu un covoraș cu senzație de vechi.

Două paturi: un matrimonial și un single (am spus că am avut o” triplă” ) cu lenjerie impecabilă, pilotă călduroasă (desi nu era nevoie!), perna… cam leșinată, dar am folosit-o și pe cea mica, decorativă și a fost ok. Lângă paturi erau prize duble, necesare pentru încărcat diverse device uri și veioze ușor de folosit și cu lumină bună.

Cam… sumbră camera, totuși, culorile fiind închise și iluminatul cam slab, dar FOARTE călduroasă (27 gr. C)

Mai aveam un suport pentru bagaje, extrem de incăpător și util, un birou cu oglindă, două scaune confortabile și miniracitor functional. L-am folosit din plin, deși conținea două sticle cu apa și două cu Coca Cola. Pe birou era o tăviță cu două pahare din sticla, acoperite cu țiplă și un desfăcător de dopuri capsate.

Televizorul era pe peretele opus paturilor, deasupra biroului. L-am deschis, am constatat că funcționa și… gata! N-am avut timp pentru el.

Fereastra mare și ușa spre balcon aveau perdele subțiri, ca de borangic și draperii groase. Termopanul de calitate a atenuat 90 % din zgomotul” bulevardului” . Camera era spre șosea.

Nici în camera nu a mirosit decât a parfumurile de la curățenie.

BALCONUL suficient pentru mine avea un scaun din imitație de ratan și o scrumieră din sticlă. Pe post de masa am folosit pervazul ferestrei.

Peisajul din balcon m-a fascinat. Făcând abstracție de șosea, vedeam munții în zare (când nu era ceață). Noaptea, balconul era iluminat cu o aplică slabă ca iluminare, dar suficientă pentru cât am stat eu acolo. Se aprindea din camera, din dreptul biroului.

Ușa spre balcon avea un opritor de care eu mereu uitam și de care la două din trei treceri ma împiedicam.

Curățenie...nu știu dacă s-a făcut. Mie mi-au golit coșul, m-au schimbat prosoapele și mi-au aranjat acea eșarfă decorativă de pe patul single în care am dormit. Patul mi-l fac singură, din reflex. Eu n-am prea stat în cameră decât seara, la culcare, deci nici mizerie n-am avut când să fac.

Hotelul, de patru stele strălucitoare, mai avea un restaurant mare și încăpător, unde s-au desfășurat” ostilitățile” și, la subsol, SPA, saună uscată și umedă, salină și săli de fitness și de ping-pong, sali de conferinte (sala Izvor, de la primul etaj, unde s-a tinut premierea noastra, si inca una, le et. trei, cred).

Am fost în trecere pe acolo!

Dacă aș recomanda? Un DA maaare și din toată inima!

Personal amabil, eleganță, stil, ospitalitate, spații generoase și, mai presus de toate, curățenie, atenție la detalii și confort.

Câteva mici obiecții tot au fost: prea cald în camera (am dormit cu geamul întredeschis), săpunul lichid s-a terminat și nu a mai fost înlocuit, cuierul de pe hol foarte înalt, o măsuță pe balcon.... Dar astea nu sunt nici nerezolvabile, nici foarte deranjante.

Club Bucovina își merită cele patru stele! E select!

Trimis de Zoazore in 06.04.25 22:58:48
Validat / Publicat: 06.04.25 23:41:55
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA HUMORULUI. A mai fost în/la: Poiana Bucovăț, Casa Dana
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia, Bulgaria, Romania

VIZUALIZĂRI: 501 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Zoazore); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
P26 LOGO Hotel
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 23150 PMA (din 24 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

8 ecouri scrise, până acum

Pușcașu Marin
[06.04.25 23:56:48]

@Zoazore: Toată lumea recomandă acest hotel. Cred că mă duc și eu acolo .

Acu', pe bune vorbind, chiar a fost foarte bine la Club Bucovina. Și-apoi la cât am stat noi prin camere, foarte micile neajunsuri nu cred c-au speriat pe nimeni. E adevărat că întotdeauna se poate și mai bine, dar ca și tine și eu apreciez maxim locația asta unde a avut loc întâlnirea AFA de anul acesta.

[07.04.25 00:03:29]

@Pușcașu Marin:

Toată lumea recomandă acest hotel. Cred că mă duc și eu acolo .

N-ar strica să tragi o fugă și să arunci un ochi! Mai ales dacă multă lume zice de bine despre el!

Adevărul este că a fost superb! Dar pentru că m-am întâlnit cu voi, prietenii mei.

Vorba ta, la cât am stat prin camere... Important este că ne-am văzut și revăzut. Puteam să stau și-n cort, tot atât de fericită aș fi fost!

Mulțumesc pentru vizită, ecou și aprecieri!

Safta RaduPHONE CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.04.25 00:37:15]

Din cele 6 review-uri scrise până acum, sper să nu fi greșit numărul, rezultă că merită să te cazezi la Club Bucovina, un hotel modern, de 4 stele, adaptat întru totul cerințelor din zilele noastre, care a găzduit o Întâlnire AFA minunată, de care ne vom aminti cu drag mulți, mulți ani de-acum înainte.

Iar tu, Zozo, ca de altfel în toate review-urile tale, ai făcut ce ai știut tu mai bine: ai scris cu mult suflet, cu acea bucurie sinceră a revederii cu prietenii AFA. Sâmbătă seara, Nina se uita la tine, și-mi spunea:

Gânduri bune!

crismisPHONE
[07.04.25 07:13:58]

@Zoazore: Chiar așa, de opritorul ăla afurisit am uitat să zic (ce înseamnă mintea omului, cum mai filtrează ea amintirile și le alungă pe cele nașpa!). La fel ca tine, 2 din 3 incursiuni în zonă, să trag perdelele sau să deschid/închid ușa balconului, se soldau cu contuzii pe la picioare și cu articularea unor expresii mai puțin academice. Am mai întâlnit opritoare de uși, dar așa pervers ca ăsta...

[07.04.25 11:25:04]

@Safta Radu:

Asta e un articol despre cazare. L-am cam scris 'la foc automat' si nu sunt foarte incantata de ce mi-a iesit.

Dar este parerea mea sincera.

Nu m-am uitat dupa seif ca nu mi-a trebuit. Ce-i pe mine si in lada, cum se spune. Nu a mirosit nasol, si asta, crede-ma, as fi sesizat! M-am impiedicat de fieratania aia de opritor de sa-mi rup picioarele, nu prea am ajuns la cuierul de pe hol, nu am avut sampon, dar eu nu-mi spal parul decat acasa din cauza de tratament, a fost foarte cald, dar am lasat fereastra intredeschisa... Nimic de nerezolvat!

Sâmbătă seara, Nina se uita la tine, și-mi spunea:- Uită-te la Zozo, cât este de fericită, bucuria se citește pe chipul ei, ca ea ar trebui să fim toți!

Cand stau singura im marea majoritate a timpului, ma bucura ORICE revedere cu prietenii, dar mai ales cu voi, cei foarte dragi mie, familia mea AFA. Am trait la maximum intalnirea cu voi, desi n-am fost prezenta chiar mereu.

Dar faptul ca v-am vazut la venire, ca v-am puut imbratisa, pentru mine a contat mult! Voi mi-ati dat energia sa merg mai departe, sa fiu 'pe picioare', sa nu clachez.

Multumesc mult pentru vizita, vot si aprecieri.

[07.04.25 11:30:02]

@crismis:

Si eu am acasa, dar folosesc la oprit usa, nu la rupt picioare. Asta era atipic (cam ca mine!), adica foarte inalt si pozitionat 'in umbra', ca un agent secret, care spiona cand treceam pe acolo si ma "pedepsea". Rar imi aminteam sa ocolesc zona si mi-o luam grav.

Iti multumesc mult c-ai trecut pe la mine si, in general, iti multumesc pentru TOT!

Safta RaduPHONE CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[07.04.25 12:32:49]

@Zoazore:

Nu contează că e un articol de cazare, și că l-ai scris la foc automat, tu pe toate le-ai scris așa cum am menționat în primul ecou, cu sufletul, cu bucurie, așa ești tu, așa scrii, dacă nici eu nu te cunosc și nu ți-aș fi citit review-urile...

Mama lui de opritor, ca să amintesc și de ăsta! L-a „contactat" Nina de două ori! Prima dată doar a zis ceva ce n-am înțeles, dar a doua oară s-a dezlănțuit, a amintit de toți sfinții pe care-i cunoaște, a luat la puricat cu urări de bine arborele genealogic al celui care l-a montat, dacă ma gândesc mai bine și pe al celui care l-a cumpărat!

[07.04.25 14:37:57]

@Safta Radu:

Mama lui de opritor, ca să amintesc și de ăsta! L-a „contactat' Nina de două ori! Prima dată doar a zis ceva ce n-am înțeles, dar a doua oară s-a dezlănțuit, a amintit de toți sfinții pe care-i cunoaște, a luat la puricat cu urări de bine arborele genealogic al celui care l-a montat, dacă ma gândesc mai bine și pe al celui care l-a cumpărat!

Subscriu! Si cu cine l-a facut asa inalt de ataca glezna!

Deci n-am fost singura talamba! Picioarele tale nu l-au intalnit?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]

5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, crismis, Pușcașu Marin, Safta Radu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂClub Bucovina Hotel: