ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.04.2025

Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:

Răsfăț la Club Bucovina

TIPĂREȘTE

Întâlnirea anuală AFA a ajuns în Bucovina! Sfârșitul lunii martie 2025 a reunit comunitatea AFA la Gura Humorului pentru mult așteptata întâlnire anuală. Cornel a postat anunțul pe site, detaliile cazării și draftul programului pe zile. Lista înscrierilor a crescut de la zi la zi și s-a stabilizat după circa o lună de zile. Am analizat oferta de cazare, am citit, am vizionat fotografii pe Internet iar în momentul în care am fost sunat am ales un apartament la Club Bucovina.

Vizită: martie 2025

Adresă: B-dul Bucovina 174, Gura Humorului

Web: clubbucovina.ro

Pornim vineri din București, după programul de lucru, ajungem după 6 ore și un pic la Gura Humorului, la timp pentru a ne mai încălzi câteva clipe la mormanul de jar rezultat în urma focului de tabără. Hotelul Club Bucovina este situat pe marginea DN 17 (E58) între localitățile Păltinoasa și orașul Gura Humorului (până în centru sunt aproximativ 3,5 km). Clădirea cu două etaje și mansardă este vizibilă de la depărtare, spațiul înconjurător este destul de liber, parcarea spațioasă (inclusiv în spatele hotelului unde este o sală de evenimente și terenuri de sport).

Comitetul de primire AFA (mulțumiri din suflet!) ne-a înmânat „documentele” și programul Întâlnirii, după care Recepția a eliberat cartela de acces în cameră (după completarea formularului de cazare și scurta prezentare a facilităților). Lobby-ul este spațios, ca de altfel majoritatea spațiilor din hotel, bine luminat, prevăzut cu mici canapeluțe și fotolii colorate, pardoseală din marmură neagră. Printre puținele accente tradiționale strecurate în aspectul modern al hotelului se numără scoarța colorată încastrată în podea, sub o foaie de sticlă. O terasă largă cu mese și scaune este poziționată în fața hotelului, în zona sălii de mese de la parter; există rampă de acces pentru cei care au nevoie de așa ceva.

Accesul la etajele superioare se poate face pe scări sau cu liftul. Pe holurile largi din fața liftului sunt amenajate spații de socializare (canapele, fotolii), culoarele sunt așternute cu mochetă pufoasă și surse de iluminat cu senzori de mișcare.

Apartamentul se află la etajul 2, poziționat spre drumul național, accesibil pe bază de cartelă. Intrăm prima oară într-un hol pătrat de unde se pătrunde apoi în două camere (decomandate, fiecare cu ușă proprie) și baie. O încăpere pare o idee mai mică (comparativ cu cealaltă) și e prevăzută cu două paturi separate, camera principală e dotată cu pat dublu. Spațiile sunt luminoase, lucru accentuat de lambriurile și mobila albă, dotările încăperilor sunt aproximativ identice (noptiere, veioze, birou, scaune, tv lcd, sursă de încălzire/răcire).

Camera principală e împărțită în două zone distincte prin pereți din lemn traforați cu diverse modele decorative: o zonă în care se află șifonierul alb al apartamentului și un cuier pe perete și zona de dormit. Tot în această cameră se află și minibarul (înăuntru erau 2 sticluțe de apă și două de suc), mascat în birou. Șifonierul avea în dotare umerașe și găzduia halatele albe și seiful. Patul dublu e acoperit cu lenjerie albe, are două perne mari (cam tari și umflate pentru gustul meu) și două mici (decorative). Avem la dispoziție veioze și prize electrice lângă pat, o oglindă mare pe perete. S-a făcut curățenie chiar a doua zi.

Din camera secundară se iese pe balcon, destul de mare, cu vedere spre dealurile de peste șoseaua națională. Am urmărit de aici în prima dimineață un răsărit timid, apoi în următoarea dimineață o barză care căuta de mâncare pe terenurile proaspăt arate. Pe balcon sunt două scaune din ratan, pe pervaz o scrumieră. Traficul este intens pe drumul național, chiar și în zilele de weekend.

Baia e spațioasă, prevăzută cu cabină de duș (etanșă), oglindă mare, ventilator pentru aerisire. Am găsit prosoape albe de toate dimensiunile, dozatoare de săpun lichid și gel de duș, consumabile (hârtie igienică de calitate, sticluțe cu gel de duș/șampon, săpun solid, seturi de igienă), papuci de unică folosință, uscător de păr. Nu au fost probleme cu apa caldă sau căldura. Curățenie la superlativ peste tot.

Micul dejun l-am luat în sala de la parter, loc unde s-au savurat și cinele + petrecerea de sâmbătă seara. Produsele ce ne-au fost oferite au fost de calitate, mai multe sortimente de mezeluri și alte asemenea, brânzeturi, ouă gătite diferit, lapte bătut (în vase tradiționale), cafea la espressor (unul mai executa eronat comenzile spre hazul participanților), dulciuri, fructe și multe altele.

Aș menționa la sfârșit și câteva mici inconveniente (pentru mine) , dar care nu știrbesc/influențează părerea generală – foarte bună. Cam toate au legătură cu zona băii: în primul rând lumina în baie este destul de slabă, s-ar impune un neon în zona oglinzii; în al doilea rând para dușului cred că avea o serie de duze înfundate și apa țâșnea cu putere doar în câteva jeturi puternice ceea ce producea un disconfort (am încercat toate cele trei faze ale rotundei de plastic). În prima seară am găsit priza din baie smulsă parțial din perete, dar sâmbătă am găsit-o fixată la loc – felicitări. Eu locuiesc în București într-o zonă unde este liniște deplină noaptea, la Club Bucovina am auzit vag traficul intens (și greu) de pe șoseaua națională, chiar dacă termopanele fac față cu brio zgomotului (dar asta e sensibilitatea mea... ha, ha).

Recomand cu toată responsabilitatea cazarea la Club Bucovina, condiții excelente și prețuri decente. Personalul a fost foarte amabil, zâmbitor, răbdător, și-a dat toată silința ca totul să fie perfect – mulțumiri!

Întâlnirea anuală AFA – Bucovina 2025 a fost o reușită! Mă bucur că m-am întâlnit cu oameni dragi, că am schimbat câteva vorbe cu noi participanți și că starea generală de bucurie o să ne țină încă mult timp. Timpul alocat Întâlnirii e prea scurt pentru a ne bucura pe îndelete de tot și toate, dar mulțumim Cornel pentru această ocazie ivită de 16 ani încoace.

Numai bine!

Trimis de tata123 🔱 in 01.04.25 12:27:17
Validat / Publicat: 01.04.25 12:58:32
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA HUMORULUI.
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Europa

VIZUALIZĂRI: 265 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tata123 🔱); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
P17 Consumabile în baie.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31250 PMA (din 33 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

• Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂClub Bucovina Hotel:

SOCIALs