Dupa lungi cautari pe internet in care am cautat o locatie cat mai aproape de plaja pentru a putea transporta tot arsenalul de jucarii al copilului am ales Hotel Anca.
Locatia arata bine pe internet si surpriza in realitate arata si mai bine deoarece pozele de pe site sunt ceva mai vechi.
Am avut camera in corpul de sticla. Camera e ok ca dotari dar fara balcon, au in schimb un uscator de rufe pe care poti sa l intinzi in baie.
Piscina este excelenta pentru copii pentru adulti mai putin dar ce mai conteaza doar am venit pentru mare nu pentru piscina
Micul dejun nu e bufet suedez ci se serveste in 7 variante: 5 pentru adulti si 2 pentru copii si e nu e prea variat adica daca stai vreo 7 zile te cam saturi de acelasi meniu.
Meniul restaurantului e cam saracacios dar au produse bune. Am mancat cateva pranzuri acolo, au si meniul zile la 18,5 ron.
Avantaje:
-parcare pazita
-incinta mare (piscina, terasa, loc de joaca) foarte eleganta
Dezavantaje:
-mic dejun a la carte
-camere fara balcon
-picina are adancime mica
Probabil voi reveni si anul viitor dar in corpul cu balcoane.
In concluzi e o locatie ok daca ai noroc de soare si vrei sa te simti bine.
Trimis de paolo79 in 19.08.13 13:42:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD. A mai fost în/la: BUCOVINA, MARAMURES, VALEA PRAHOVEI, DELTA DUNARII
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (paolo79); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@paolo79: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@paolo79: Ma bucur sincer ca ti-a placut si ca vei reveni si la anul. Imi permit sa-ti urez de pe acum sejur placut! Te astept cu nerabdare si viu interes cu viitoarele impresii bune despre Ancuta 2014!!! Succesuri!
@paolo79: Am facut rezervare la acest hotel pentru saptamana viitoare dar inainte sa sa gasesc acest site sper sa fie ok m-am cam speriat din 3 opinii din 2013 2 sunt negative revin cu impresii si poze
- Jun.2023 O vancanta super relaxanta — scris în 03.07.23 de fluturash4 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Dezamagire — scris în 10.09.18 de Iorga Ina din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 As reveni cu placere — scris în 31.08.18 de AncaGO din JUD. BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Superlativ — scris în 22.01.19 de Ovidiu970 din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- May.2018 Drept la replică — scris în 26.05.18 de hotelanca din EFORIE NORD [CT]
- Jul.2017 Hotel Anca Eforie nord — scris în 31.07.17 de hashi din IAşI - nu recomandă
- Aug.2015 Un Mare Nu acestui hotel — scris în 20.08.15 de Turist72 din BUCUREșTI - nu recomandă