Titlul spune tot. Îmi pare bine ca nu am dat crezare impresiilor negative si am ales acest hotel pt a petrece un concediu plăcut. Nu spun ca totul a fost perfect, dar nici nu am ales un hotel de 5 stele. Începând cu cazarea, au fost intelegatori si ne-au făcut cazarea de la ora 10 desi ar fi trebuit sa ne cazam dupa ora 2. Am avut camera in hotelul mare, cu vedere spre mare.
In camera am gasit tot cea ce este scris si pe site-ul hotelului. Pot spune ca singurul inconvenient a fost lipsa balconului, pentru a pune la uscat prosoapele, dar aveam in camera un uscator de rufe care incapea foarte bine in baie. Cameristele veneau in fiecare zi, doar intr-o dimineata au uitat sa puna sac la cosul de gunoi din camera.
Micul dejun este la alegere din 8 variante. Eu inteleg nemultumirile altora, care din masa de la micul dejun isi asigurau si masa de la pranz, facand pachetele de la micul dejun. De aceea nu avem prea multe hoteluri cu all inclusive, pt ca romanul e lacom.
Ideala a fost piscina si tot exteriorul, care a fost de 5 stele. Apa ideala pentru copii mici, mai ales pentru bibilina noastra mica care este innebunita dupa apa. Datorita sau din cauza ei, noi nu am fost la plaja ci am stat doar la piscina.
Sezlongul de la piscina a fost gratis, la fel si prosopul si umbrela.
In legatura cu restaurantul, am mancat acolo micul dejun si 3-4 pranzuri si 2 cine, noi mancand in general putin. Este adevarat ca nu este un meniu foarte variat, dar tot ce am mancat a fost de la bun in sus, mai ales ciorbele care au fost pe placul printesei noastre mofturoase. Sotul mi-a recomandat o intrevedere cu bucatarul pt a fura secretul!
Cred ca am acoperit toate ariile de interes. Din cate am inteles de la receptie, este adevarat ca acum 2 ani conducerea era alta si poate de aceea si opiniile diferite in legatura cu acest hotel. Noi, familia noastra, am fost multumiti de alegerea facuta si de aceea am ales sa scriu si aici opinia.
O sa postez si poze, imediat ce le am pe calculator.
Trimis de Hahahaha in 02.07.12 23:37:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Hahahaha); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Avem foarte putine fotografii cu hotelul, si acelea ceva mai vechi. Am fi recunoscatori daca ai putea atasa cateva foto de data recenta, multumesc.
- Jun.2023 O vancanta super relaxanta — scris în 03.07.23 de fluturash4 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Dezamagire — scris în 10.09.18 de Iorga Ina din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 As reveni cu placere — scris în 31.08.18 de AncaGO din JUD. BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Superlativ — scris în 22.01.19 de Ovidiu970 din FăGăRAş [BV] - RECOMANDĂ
- May.2018 Drept la replică — scris în 26.05.18 de hotelanca din EFORIE NORD [CT]
- Jul.2017 Hotel Anca Eforie nord — scris în 31.07.17 de hashi din IAşI - nu recomandă
- Aug.2015 Un Mare Nu acestui hotel — scris în 20.08.15 de Turist72 din BUCUREșTI - nu recomandă