Am fost impresionat de calitatea serviciilor oferite la acest hotel si il recomand tuturor celor care vor sa aiba parte de cateva zile de relaxare...
Despre hotel acum... Am fost impreuna cu sotia si copilul nostru in varsta de 4 ani. Ne-am cazat intr-o camera dubla executiva, camera foarte spatioasa, curata, cu mobila noua, un balcon imens, mai scurt foarte frumoasa, conform celor 4 stele ale hotelului. Se facea curat zilnic in camera, cearseafurile se schimbau destul de des, ireprosabil din acest punct de vedere. Singurul (poate) loc unde ar putea imbunatati este TV-ul, daca ar fi fost LCD, totul in camera ar fi fost perfect. Oricum, nu ne-am uitat prea mult la TV, asa ca nu a fost o problema...
Hotelul este superb si isi merita pe deplin cele 4 stele, am stat in hoteluri de 5 stele din Europa mult sub hotelul Clermont din toate punctele de vedere.
Despre mancare, ce pot sa spun? Micul dejun foarte variat (bufet suedez), tot ceea ce serveau era de calitate, si in cantitati suficiente pentru toata lumea (in perioada cat am stat noi, hotelul a fost plin si cu toate acestea toata lumea a putut servi la micul dejun tot ce a dorit). Am servit pranzul si cina de cateva ori in hotel, mancarea foarte buna, preturile normale pentru 4 stele...
Personalul a fost foarte prietenos, ospataritele foarte cumsecade si prietenoase, s-au imprietenit foarte repede cu baietelul nostru si de fiecare data ii aduceau cate o prajiturica sau o ciocolatica. Restul personalului din hotel la acelasi nivel ridicat.
Zona in care este hotelul este foarte frumoasa, insa nu cred ca locatia Covasna avantajeaza prea mult hotelul. Pentru un sejur de 3-4 nopti e OK, se mai gasesc locuri de vizitat, insa mai mult de atat risca sa devina putin plictisitor... Ca sa evitam acest lucru, noi am fost in mici excursii in Baile Tusnad si Sfantu Gheorghe.
Hotelul are o piscina destul de frumoasa, baietelul a fost incantat de ea, jacuzzi, sauna, bowling, biliard, de ultimele doua din pacate nu am putut profita, deoarece baietelul e cam rasfatat si noi, ca parinti, trebuie sa ne supunem preferintelor lui :)))... Am mai vazut ATV-uri, mountain bike-uri care puteau fi inchiriate.
Concluzionand, am avut parte de un sejur foarte placut, relaxant, intr-un hotel extraordinar care nu a incetat sa ne incante in fiecare zi. Cred ca filozofia lor este ca satisfactia clientului este prioritara, de aceea modul in care trateaza fiecare detaliu este de-a dreptul incantator. Recomand hotelul tuturor cu caldura cu care am fost tratati noi.
Trimis de gabitzutgv in 08.09.11 10:43:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COVASNA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabitzutgv); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
cat de rece, in grade este apa din piscina? sa ne spune cineva cat este o cam matrimoniala/noapte cu MD? si ceva preturi la pranz si cina!!!
@Adrian73: Apa in piscina era foarte calda cand am fost noi, undeva in jur de 25 de grade.
Preturile pentru o masa de pranz acolo, o familie cu 1 copil de 4 ani - undeva la la 100-120 RON (2 feluri de mancare + bauturi+desert).
Preturile la camere daca nu le gasesti pe site, suna si intreaba, se pot modifica in functie de sezon.
- Jul.2022 Lipsa de calitate — scris în 07.08.22 de ux126523 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Feb.2019 Clermont Extra. Vacanță pe Valea Zânelor — scris în 07.12.20 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Cazare si tratament super, calitate restaurantului de 2 stele — scris în 30.08.17 de casuba din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Foarte frumos — scris în 22.07.17 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Nov.2016 O săptămână de răsfăț la Clermont — scris în 22.11.16 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Clermont, un super hotel! — scris în 26.09.16 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Bravo Clermont — scris în 08.01.15 de dms din TARGU MURES - RECOMANDĂ