REZONABIL
Iată că la aproape 10 ani de la vizita anterioară, am recidivat, venind aici din nou.
De datat asta, nu la tratament, ci doar la relaxare cu unul dintre nepoții din dotare. Și cu iubi, desigur. Că singur, nu răzbeam cu el...
Am rezervat o cameră dublă cu posibilitatea adăugării unui pat suplimentar (65 lei pe noapte), dacă ar fi fost cazul. Dar am zis că mai întâi ar fi bine să vedem camera ca să ne dumirim în ce măsură ne-ar fi fost util.
Buuun. Am plecat la drum luni nu foarte devreme, dar nu mă așteptam la un drum mai lung de maximum 5 ore, cu popasuri cu tot. Aiurea, știți cum e cu socoteala de acasă. Am dat peste vestitele blocaje de pe DN1, începând de la Cornu. Apoi altul la Bușteni... Așa că am ajuns acolo după vreo aproape 9 ore... Dintre care una am stat la masă la Izvorul Rece, chiar înainte de Sinaia. Nu voi scrie separat despre acest local - amintesc doar aici că am întâlnit același personal amabil, mâncare bună și servire destul de rapidă. Doar prețurile au luat-o razna... Cam ca peste tot de altfel.
Să revin la poveste. Odată ajunși, am debarcat bagajele și pasagerii și am dat o tură prin parcare să găsesc un loc liber. Cu chiu cu vai, am găsit singurul care mai era liber (cu excepția celor dedicate persoanelor cu dizabilități sau stațiilor de încărcat mașinile electrice). Am fugit apoi la recepție, unde iubi deja începuse să facă formalitățile de check-in. Am preluat ștafeta și în scurt timp eram cu trupă și bagaje în cameră.
Cameră care de astă dată a fost în corpul principal al hotelului. Și era destul de mare, luminoasă și confortabilă. Patul dublu ne-a fost suficient pentru tustrei, așa că nu am mai solicitat și pe cel suplimentar.
Ce să spun? Mobilierul era ok (pat, noptiere, birou cu oglindă, masă pentru TV cu minibar, un fotoliu, un scaun...) Nu am simțit lipsa vreunui alt obiect de mobilier. Pe balcon era o măsuță cu două scaune pentru fumători. Care nu suntem, deci nu le-am folosit.
Pe holișor un dulap încăpător cu un mini seif în el.
Baia - mare, bine luminată, cu tot ce trebuie - inclusiv un uscător de păr, mai puțin un halat de pitici; pentru noi au fost două totuși. Am primit în schimb un set de prosoape pentru el.
Și de data asta era ceva team-building (Toyota) în hotel, au avut rezervat un bar, plus o parte din sala de mese pentru ei, dar au fost ok, nici nu i-am simțit.
La piscină, mai ales după-amiaza a fost balamuc de copii - deh, vacanța...
Aici am găsit și singura modificare / îmbunătățire față de vizita anterioară: au pus o cadă de jacuzzi în afara piscinei, acoperită cu o structură de metal și sticlă aidoma unei sere. Ceea ce face ca incinta respectivă să fie foarte rece în această perioadă a anului, mai ales că pentru a se evita acumularea vaporilor și a clorului din apă, se deschide o parte a „serei” . Dar senzația cât ești în apa cu bulbuci e faină… Acum, fiecare decide pentru el dacă merită deranjul să treci prin frig pentru asta.
Saunele funcționau bine, iubi s-a bucurat de ele. Eu am stat cu piticu’ în estimp.
Ar mai fi de spus doar despre restaurant și personal.
Eh, la restaurant nu prea a fost pe măsura așteptărilor. Pe când la micul dejun am avut zilnic de unde să aleg astfel încât să nu repet același meniu zilnic, la prânz și cină am comandat a la carte. Meniul era total diferit față de data trecută. Iar din tot ceea ce am mâncat acolo, doar înghețata prăjită și salata Cezar au fost ce trebuie. Și o bere Csiki sor… dar asta nu o fac ei. ;). în rest… e loc de mai bine. Și nu doar la bucătărie, ci și la pregătirea și modul cum își fac treaba ospătarii.
Despre doamnele de la curățenie nu am prea multe de spus; și-au făcut treaba bine zilnic.
Ce ar mai fi de spus? Există încă micul magazin din holul mare, acum au inclusiv ceva produse alimentare (am luat o brânză maturată de te lingi pe dește). Există și zona de joacă de afară, dar și la interior au loc de joacă pentru copii. Unul la etajul 4 și unul (temporar, suplimentar - cred că din cauza numărului mare de kinderi din incintă) la parter, într-una dintre sălile de conferință.
La subsol mai e un bar cu zonă de recreere - biliard, ping-pong, bowling (contra cost). Și o sală de fitness. Nu am folosit niciuna, doar am căscat gura la ele.
La check-out am rezolvat în câteva clipe și pe o ninsoare deasă am pornit înapoi spre casă. Am ales să o iau pe DN1a și a ajuns cu bine, în condiții de iarnă dar fără peripeții.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de Dragoș_MD in 23.02.26 22:46:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în COVASNA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2022 Lipsa de calitate — scris în 07.08.22 de ux126523 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Feb.2019 Clermont Extra. Vacanță pe Valea Zânelor — scris în 07.12.20 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Cazare si tratament super, calitate restaurantului de 2 stele — scris în 30.08.17 de casuba din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Foarte frumos — scris în 22.07.17 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Nov.2016 O săptămână de răsfăț la Clermont — scris în 22.11.16 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Clermont, un super hotel! — scris în 26.09.16 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Bravo Clermont — scris în 08.01.15 de dms din TARGU MURES - RECOMANDĂ